Υποψηφιος Δημαρχος Ιασμου ο Μουμιν Μουμιν

O Δήμαρχος Ιάσμου ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Ιάσμου

Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου και εκ νέου υποψήφιος κ.Μουμίν Μουμίν.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος στην ανάρτησή του «σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο μας, είχαμε την τιμή και την ευλογία να αναλάβουμε καθήκοντα σε ένα ναρκοθετημένο πεδίο» για να υπογραμμίσει πως «με εποικοδομητική προσέγγιση, αγκαλιάζοντας όλους, δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας και θα συνεχίσουμε να τους υπηρετούμε».

Υπενθυμίζουμε πως ο κ.Μουμίν Μουμίν εκλέχτηκε Δήμαρχος Ιάσμου από τα μέλη της διοικούσας παράταξης «Εμπρός» μετά και την παραίτηση του κ.Οντέρ Μουμίν.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησής του έχει ως εξής:

Αξιότιμοι συνδημότες, αγαπητοί συντοπίτες μου,

με την παρούσα ανάρτησή μου, θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος του Δήμου Ιάσμου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο μας, είχαμε την τιμή και την ευλογία να αναλάβουμε καθήκοντα σε ένα ναρκοθετημένο πεδίο. Με εποικοδομητική προσέγγιση, αγκαλιάζοντας όλους, δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας και θα συνεχίσουμε να τους υπηρετούμε.

Ζητώντας την στήριξή σας στον πολιτικό αγώνα που ξεκίνησα, είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουμε τον Δήμο Ιάσμου εκεί που αξίζει.

Με εκτίμηση και αγάπη,

Μουμίν Μουμίν – Δήμαρχος και Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.