Υποψηφιος δημαρχος Ιασμου ο Μεχμετ Μεχμετ

Με πρόταγμα «να επαναφέρουμε τον δήμο μας σε μια αποτελεσματική και δημιουργική πορεία»

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον θώκο του δήμου Ιάσμου, γνωστοποίησε ο κ. Μεχμέτ Μεχμέτ, νυν δημοτικός σύμβουλος.  Σε μήνυμα που απεύθυνε διά τον social media ο ίδιος θυμίζει την μακρά πορεία του στον επαγγελματικό και αυτοδιοικητικό στίβο της περιοχής δηλώνοντας έτοιμος «να δουλέψω, να συνεργαστώ και να προσφέρω στον τόπο μου μέσα σε ένα υγειές και αρμονικά συνεργαζόμενο περιβάλλον».

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Μεχμέτ Μεχμέτ:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Η μόνιμη κατοικία μου είναι στον Ίασμο, η οποία είναι και η έδρα του Δήμου Ιάσμου.

Φέτος συμπληρώνω 22 χρόνια συνεχούς και έντονης παρουσίας στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι κοινωνικές μου σχέσεις και όλες οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες καθημερινή έχουν άμεση σχέση με κάθε λογής εργαζομένους, επαγγελματίες, υπαλλήλους, αγρότες. Η φύση της δουλειάς μου πάνω από 30 χρόνια με υποχρεώνει να υπηρετώ και να αντιμετωπίζω άμεσα και υπεύθυνα μόνιμες και έκτακτες ανάγκες των συμπολιτών μου. Η αντιμετώπισή των προβλημάτων και οι επιθυμίες των συνανθρώπων μου έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής για μένα.

Διετέλεσα κατά καιρούς αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις που έζησα σε αυτή την πορεία μου συνεργαζόμενος με 3 διαφορετικούς δημάρχους προσέθεσαν στη ζωή μου ανεκτίμητες εμπειρίες και γνώσεις (θετικές και αρνητικές).

Σήμερα στην πιο ώριμη και κατάλληλη ηλικία πιστεύω ότι αξιοποιώντας αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που απέκτησα στην μέχρι τώρα πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορώ και θέλω να δουλέψω, να συνεργαστώ και να προσφέρω στον τόπο μου μέσα σε ένα υγειές και αρμονικά συνεργαζόμενο περιβάλλον.

Ανακοινώνω λοιπών πως θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την πίστη και την υπόσχεση πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα επαναφέρουμε σύντομα τον δήμο μας σε μια αποτελεσματική και δημιουργική πορεία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.