Υποψηφιος Δημαρχος για τον δημο Αρριανων ο Χουσειν Ερδεμ

Σύντομα και τα ονόματα που αποτελούν τον συνδυασμό

Την απόφαση του να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Αρριανών γνωστοποίησε ο κ. Χουσεΐν Ερδέμ. Σε δηλώσεις του ο ίδιος επεσήμανε πως είναι γνώστης των προβλημάτων των δημοτών καθότι είχε και έχει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους, και πως πήρε την απόφαση να πολιτευτεί και να κατέλθει για δήμαρχος Αρριανών κατόπιν μεγάλης επιθυμίας των δημοτών της περιοχής του, πιστεύοντας ότι έχει την δύναμη, όρεξη και διάθεση να προσφέρει πολλά στους συνανθρώπους του
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Χουσεΐν Ερδέμ είναι νέο άτομο, απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, παντρεμένος με τη δασκάλα Κιοσέλ Χασάν Σεμρά, πατέρας ενός νεογέννητου κοριτσιού, με θητεία και στον χώρο του αθλητισμού καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες της περιοχής. Επίσης ασχολήθηκε έντονα με τα κοινά στους χώρους του αθλητισμού, πολιτισμού κ.λπ.
 
Ο συνδυασμός του κ. Ερδέμ είναι έτοιμος και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα άτομα που τον αποτελούν, στοχεύοντας στην κατάκτηση του δήμου Αρριανών σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου , καθότι, όπως επεσήμανε, έχει κοντά του παλαιούς και νέους επιστήμονες,  που είχαν και έχουν θητεία με επιτυχία στο Δήμο, οι οποίοι, όπως και ο ίδιος, έχουν μεγάλη διάθεση για προσφορά στα κοινά της περιοχής τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.