Υποψηφια Περιφερειακη Συμβουλος Ξανθης η Σοφια Ψωμα με τον Χρηστο Μετιο

«Για μένα αποτελεί μια μεγάλη και δημιουργική πρόκληση»

Θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί και η πιο γρήγορη εναλλαγή των πολιτικών ρόλων, περισσότερο μάλλον ένεκα των περιστάσεων παρά των προθέσεων.

Ο λόγος για την κ. Σοφία Ψωμά, που στις 5 Ιουλίου ανακοίνωσε την παραίτησή της από τη θέση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης για να ορκιστεί δύο μέρες μετά Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Ζερενίδη.

Η αλλαγή πολιτικών ιδιοτήτων δεν σταμάτησε όμως εδώ για την κ. Ψωμά, αφού σχεδόν μια εβδομάδα μετά, μόλις χθες, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μεταπηδήσει στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, «αποφάσισα να συμμετέχω και να στηρίξω έμπρακτα το σχέδιο του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην ΠΕ Ξάνθης, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Για μένα αποτελεί μια μεγάλη και δημιουργική πρόκληση.

Για να πάμε ακόμα πιο μπροστά την Ξάνθη μας κι ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρία, τόσο στον ιδιωτικό τομέα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως Οικονομολόγος, όσο κι από τη θητεία μου στην αυτοδιοίκηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης, καθώς και από τη γενικότερη ενασχόλησή μου με την πολιτική, ως Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζω με αποφασιστικότητα την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, στις περιφερειακές εκλογές 2023.

Με στόχο την Ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας και τη Ευημερία όλων των συμπολιτών μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.