Υποψηφια περιφερειακη συμβουλος Ροδοπης με τον Χρ. Μετιο η Ζωη Κοσμιδου

«Η εμπειρία μου στα δημόσια πράγματα μου δίνουν τη δυνατότητα να μπορώ να δω στα μάτια τους συμπολίτες μου και να πω ειλικρινά, ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μας»

Στη μάχη των ερχόμενων αυτοδιοκητικών εκλογών ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης θα ριχθεί η κ. Ζωή Κοσμίδου με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου κ. Χρήστου Μέτιου, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.

Η κ. Κοσμίδου ανακοίνωσε το γεγονός σε μια συμβολική μέρα για την ίδια, αφού είναι και η ονομαστική της εορτή, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας τα εξής:

«Σήμερα, γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, γιορτή της Ζωοδόχου Παναγιάς μας, μέρα της γιορτής μου, φόρεσα στη μέση μου σαν ζώνη μια από τις γραβάτες του αείμνηστου πατέρα μου Γιάννη Κοσμίδη, πήρα το πρωινό φιλί από τον αγαπημένο μου συνοδοιπόρο στη ζωή τον Πάνο Παπαναστασίου, γέμισα από ευχές και αγκαλιές της μητέρας μου, των παιδιών μου αγοριών και κοριτσιών, των εγγονιών μου, των αδελφών μας, των φίλων και συνεργατών και ξεκίνησα για να σας πω, ότι η πορεία μου στην αυτοδιοίκηση όλα τα χρόνια του δημόσιου βίου μου, θα μπει στη δοκιμασία των περιφερειακών εκλογών.

Η εμπειρία μου στα δημόσια πράγματα, για 30 χρόνια στον Δήμο Κομοτηνής ως πολιτικός μηχανικός και Διευθύντρια στις Τεχνικές Υπηρεσίες, μετά ως Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας, αρχικά με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη και στη συνέχεια με τον Χρήστο Μέτιο και τώρα ως ειδική σύμβουλός του, μου δίνουν τη δυνατότητα να μπορώ να δω στα μάτια τους συμπολίτες μου και να πω ειλικρινά, ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μας με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση ως εκλεγμένη, με την υποστήριξή σας και με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο στηρίζεται στην πεποίθηση ότι με γνώση, με σωστό προγραμματισμό, με πολλή δουλειά και πίστη στο αποτέλεσμα, η προσπάθεια για την ανάπτυξη της Ροδόπης και της ΠΑΜΘ είναι στόχος εφικτός παρά τις όποιες δυσκολίες.

Ως αεί εθελόντρια σε φορείς και συλλόγους του τόπου μας, διαρκώς ενεργή σε χώρους εργαζομένων και ως επί σειρά ετών πρόεδρος στο Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Κομοτηνής και των Μηχανικών Δημοσίου της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης, ως συνεργάτης και συναυτουργός στην από κοινού προσπάθεια όλων μας να δώσουμε ανάσα ζωής στο Μέγαρο Μουσικής και να αναδείξουμε τον πολιτισμό ως ισχυρό μοχλό τουριστικής ανάπτυξης, ως τεχνοκράτισσα, ως μάνα και θερμή υποστηρίκτρια των κοινωνικών θεσμών, της παιδείας, της γυναικείας αλληλεγγύης και της ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον.

Σας προσκαλώ να υποστηρίξετε τον αγώνα μου κάνοντας τον δικό σας, χωρίς διαχωρισμούς.

Σήμερα επιπλέον, ευχαριστώ διπλά για τις ευχές σας με αφορμή την ονομαστική μου γιορτή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.