Υπερασπιζεται τον Ε. Στυλιανιδη η ΔΕΕΠ Ροδοπης

«Η αντίληψη αυτοδιοικητικών στελεχών, ότι όλα είναι αυτονόητα και η Κυβέρνηση ή οι βουλευτές μας δεν συνέβαλαν πουθενά, είναι άδικη»

Ανακοίνωση προς υπεράσπιση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ροδόπης απέναντι στις μομφές αυτοδιοικητικών περί της «πατρότητας» των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Όπως σημειώνει αρχικά η νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος «η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη Θράκη και την ευαισθησία τους για τη Ροδόπη». 

Επαναλαμβάνει δε πως «με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που διεκδίκησαν και πέτυχαν το προηγούμενο διάστημα ο κυβερνητικός Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός  Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της περιοχής, διασφαλίστηκαν με  απόφαση της τωρινής και προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Στ. Πέτσας, Μ. Βορίδης και Τ. Θεοδωρικάκος) τα απαιτούμενα κονδύλια για να μπορούν οι δήμοι μας να υλοποιήσουν έργα που σχεδίασαν για τον τόπο μας». 

Παράλληλα απαντώντας στις μομφές αυτοδιοικητικών τονίζει πως «η αντίληψη κάποιων αυτοδιοικητικών στελεχών, ότι όλα είναι αυτονόητα και η Κυβέρνηση ή οι βουλευτές μας δεν συνέβαλαν πουθενά, είναι άδικη. Αν κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν τους Δήμαρχους τους τι απέφερε μέχρι σήμερα η συνεργασία τους με τον Βουλευτή Ε. Στυλιανίδη. Είναι χρήσιμες οι μελέτες, αλλά όχι αρκετές για να γίνουν έργα. Τα έργα απαιτούν κυβερνητική χρηματοδότηση και φυσικά τοπική συνεργασία από όλους. Η Κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει ότι στηρίζει όλες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού».

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης δεν παραλείπει να στρέψει τα βέλη της κριτικής της και προς δημοσιογράφους επισημαίνοντας πως «όποιος δημοσιογράφος λειτουργεί εμπρηστικά και πολωτικά, συμβάλλει στην, επιστροφή σε ένα άγονο και διχαστικό μικροκομματικό παρελθόν, το οποίο πλήρωσε η Κομοτηνή αλλά και η Ροδόπη».

«Εμείς ως τοπική Νέα Δημοκρατία θα αντισταθούμε σε ένα τέτοιο πισωγύρισμα παραμένοντας πιστοί στη συνεργασία κεντρικής κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης  για το καλό του τόπου» σπεύδει να διαβεβαιώσει κλείνοντας η ΔΕΕΠ Ροδόπης για να τονίζει πως «η λειτουργία μας δεν είναι μαυρογιαλουρισμός αλλά κανόνας της δημοκρατίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.