Ξεκινησε την προεκλογικη του εκστρατεια ο υποψηφιος δημαρχος Ιασμου Τζανερ Ιμαμ

Με επισκέψεις σε Σώστη και Ίασμο

Δυναμικά ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ, με ένα πλούσιο σε δράσεις τριήμερο.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 13-09-2023 με την πρώτη του χαιρετιστήρια ομιλία και την προυσίαση του πολυπληθούς συνδυασμού του, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Ίασμο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Την επόμενη Πέμπτη 14-09-2023 ο κ. Ιμάμ επισκέφθηκε το χ. Σώστης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πλανώδιους πωλητές και τον κόσμο που βρισκόταν στο χώρο της λαϊκής αγοράς. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τις δημοτικές υπηρεσίες, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους υπαλλήλους και τους δημότες που εξυπηρετούνται εκείνη την ώρα κα άκουσε τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο Ιάσμου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό δημοτών στα καταστήματα και τα καφενεία του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο χ. Σώστης, συνοδευόταν από τους τοπικούς κοινοτικούς υποψηφίους της κοινότητας Σώστου.

Τέλος την Παρασκευή 15-09-2023, ο κ. Ιμάμ επισκέφθηκε επικεφαλής πολυμελούς ομάδας υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Δ.Ε. Ιάσμου, τον χώρο της λαϊκής αγοράς και τα καταστήματα στον Ίασμο, όπου συνομίλησε με τους μικροπωλήτες, τους επαγγελματίες και αρκετούς δημότες μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.