Ξεκινησε την προεκλογικη περιοδεια του στους οικισμους της Ροδοπης ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Αρχής γενομένης από Στρύμη, Διώνη, Κρωβύλη και Ασκητές

Την πρώτη του προεκλογική περιοδεία στους οικισμούς της Ροδόπης ξεκίνησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισκεπτόμενος τη Στρύμη, τη Διώνη, την Κρωβύλη και τους Ασκητές.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, η συγκεκριμένη περιοχή του Νομού έχει υποστεί τα προηγούμενα χρόνια την μεγαλύτερη διαρροή πληθυσμού, ενώ κατά τη διάρκεια της τετραετίας κατέγραψε τα προβλήματά τους και ανέλαβε πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συζήτησε με τους κατοίκους νέες έξυπνες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την αντιμετώπιση των δυσκολιών. Οι κάτοικοι, από τη μεριά τους, ζήτησαν να συνεχίσει να τους στηρίζει και να συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ασκητές

Στον οικισμό των Ασκητών, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Στυλιανίδη για την πρωτοβουλία του να καλέσει στην Βουλή των Ελλήνων, μεταξύ άλλων προσφυγικών σωματείων, τον Σύλλογο Καππαδοκών, προκειμένου να μιλήσει στην εθνική αντιπροσωπεία και να παρουσιάσει την ιστορική διαδρομή των προσφύγων, την εγκατάσταση τους στην Θράκη, την συμβολή τους σε όλους τους εθνικούς αγώνες που ακολούθησαν και την προσφορά τους στην διαμόρφωση της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της Ροδόπης.

Ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε η φωνή τους από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, όπως σημείωσαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.