Ξεκιναει το εργο της υγειονομικης αναβαθμισης των εσωτερικων χωρων του Νοσοκομειου Δραμας

Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ

Τη σύμβαση ενός έργου προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για την υγειονομική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Νίκη Καρατζόγλου και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «AS BUILD ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ. Παναγιώτη Στομαχόπουλο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και προβλέπει την τοποθέτηση καινούργιων δαπέδων με σύγχρονο οικολογικό τάπητα  αντιμικροβιακής προστασίας σε επιφάνεια 14.500 τετραγωνικών μέτρων καθώς επίσης τη βαφή των εσωτερικών τοίχων του Νοσοκομείου με ειδική αντιμικροβιακή βαφή σε επιφάνεια 26.000 τετραγωνικών μέτρων.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμού κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας κ. Γιώργος Ζιμπίδης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.