Ξεκινα σημερα το 3o Συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα ξεκινήσουν σήμερα οι εργασίες του Συνεδρίου

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα ξεκινήσουν σήμερα οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, γύρω στις 7.30 το απόγευμα, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

Την Παρασκευή χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ενώ θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα.

Το Συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή αργά το απόγευμα με τις ψηφοφορίες για το κείμενο θέσεων, το νέο καταστατικό και την πολιτική απόφαση. Χαιρετισμό από τα πολιτικά κόμματα θα απευθύνουν: Ο Παύλος Μαρινάκης από τη ΝΔ, ο Δημήτρης Μάντζος από το ΚΙΝΑΛ, ο Μιχάλης Κριθαρίδης από το ΜέΡΑ25, ο Νίκος Κοτζιάς από το ΠΡΑΤΤΩ και η Κατερίνα Σακοράφα – Ανδρικοπούλου από τους Οικολόγους.

Το Σάββατο το βράδυ θα στηθούν κάλπες και οι 5.700 Σύνεδροι θα αποφασίσουν η επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα να γίνει από τα μέλη του κόμματος στις 15 Μαΐου. Το ίδιο και για την Κεντρική Επιτροπή.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do θα γίνει την Πέμπτη από τις 5:00 μ.μ έως τις 6:30 μ.μ. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του. Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου, για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid – test 24ώρου, ενώ στο χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.