Ξανα γραμματεας του ΚΙΝΑΛ Ροδοπης ο Γιωργος Μανανας

«Ήρθα για να βοηθήσω, θέλω να προσφέρω ακόμα μια φορά τόσο στο κόμμα όσο και στην περιοχή»

Θα αναλάβει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής να οδηγήσει την τοπική οργάνωση προς το συνέδριο του κόμματος

Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, μια θέση που γνωρίζει καλά έχοντας διατελέσει γραμματέας και παλιότερα, και μάλιστα σε δύσκολες εποχές για το κόμμα, εξελέγη ομόφωνα ο κ. Γιώργος Μανανάς κατά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Ο κ. Μανανάς αναλαμβάνει μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του κ. Παύλου Δαμιανίδη, ο οποίος όμως παραμένει μέλος της Νομαρχιακής, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ, μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η εκλογή του κ. Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος, όσο και τις διαδικασίες για την διοργάνωση του συνεδρίου του, που αναμένεται να αποτελέσει μια επανεκκίνηση για αυτό.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

Αφού ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη της νομαρχιακής που τον τίμησαν επιλέγοντάς τον για μια ακόμη φορά να ηγηθεί της νομαρχιακής επιτροπής, τόνισε πως είναι μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα, λόγω της υγειονομικής και της οικονομικής κρίσης, αλλά και μια περίοδος που η προοδευτική παράταξη ανακτά τη δυναμική της, μιας και, «όπως είπε και ο νέος πρόεδρός μας, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

Βέβαια η υγειονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στο Κίνημα τόσο εθνικά όσο και τοπικά να κάνει όλες τις δράσεις και να αναπτύξει το πρόγραμμά του όπως θα ήθελε, όμως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και ιδίως όσους έχουν περισσότερη ανάγκη, και να έχουν μια αμφίδρομη σχέση με τον κόσμο της περιοχής.

«Ήρθα για να βοηθήσω, θέλω να προσφέρω ακόμα μια φορά τόσο στο κόμμα όσο και στην περιοχή» ανέφερε. Η μεγαλύτερη πρόκληση βέβαια είναι το επικείμενο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, το οποίο όπως φαίνεται θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, τόσο για την καλύτερη προετοιμασία του, αλλά και να έχουν καλύτερη εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας.

Ενεργοποίηση των νέων

Αυτό βέβαια που τους απασχολεί είναι περισσότερο να υπάρξει σωστή προετοιμασία τόσο για τα μέλη όσο και για τον νέο αρχηγό. Ο κ. Μανανάς τόνισε πως από την πλευρά του θα βοηθήσει όσο του ζητηθεί, ιδίως στη διαδικασία που θα αποφασιστεί από την ΚΕ.

Όμως βλέποντας το ενδιαφέρον από πολλούς νέους να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια της επαναφοράς της προοδευτικής παράταξης, πιστεύει πως, ιδίως μετά το συνέδριο όταν και θα προχωρήσουν οι αλλαγές και στις Νομαρχιακές, θα ενεργοποιηθούν και θα αναλάβουν, με τη βοήθεια και των παλιότερων μελών, να ανέβει το κόμμα την μεγάλη ανηφόρα ως τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και της επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ στην κοινωνία.

Για αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διαδικασίες που έρχονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.