Βαγγελης Μειμαρακης, Κατερινα Μαρκου και Ακης Τσελεντης στην Κομοτηνη

Ομιλία στο ΕΒΕΡ την Κυριακή

Σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στο πλαίσιο της δράσης « 26 Μαΐου: Συντονισμένα για τη νίκη» ο πρώην Πρόεδρος και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Καβείρων 12).
 
Ο κ. Μεϊμαράκης θα συνοδεύεται στις ομιλίες του από δύο ακόμη υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ, τον κ. Άκη Τσελέντη και την κ. Κατερίνα Μάρκου. 

Το πρόγραμμα του Άκη Τσελέντη 

Συγκεκριμένα ο καθηγητής σεισμολογίας κ. Άκης Τσελέντης στο πλαίσιο της πανελλήνιας περιοδείας του, εν όψει της υποψηφιότητας του για τις ευρωεκλογές 2019 θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ και της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ηγείται του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Ο καθηγητής θα απευθύνει χαιρετισμός (Ξενοδοχείο Astir Egnatia ώρα 19.00).
 
Την επομένη Κυριακή 31 Μαρτίου θα αναχωρήσει για Κομοτηνή στο πλαίσιο τη ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (στο επιμελητήριο της πόλης ώρα 18.00) και θα απευθύνει χαιρετισμό.
 
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό συμμετέχοντας στην ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (ξενοχοδείο Ζ Palace ώρα 20.00).
 
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο καθηγητής θα είναι διαθέσιμος να συναντήσει τους πολιτικούς του φίλους. 

Τη Θράκη επισκέπτεται ξανά η Κατερίνα Μάρκου 

Επίσης η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Κατερίνα Μάρκου, το Σάββατο 30 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραστεί στην ομιλία του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και πρ. Προέδρου κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη την οποία οργανώνει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Έβρου, στο Ξενοδοχείο «Astir Egnatia» στις 19.00.
 
Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Ροδόπης με ομιλητή τον κ. Μεϊμαράκη.
 
Η κ. Μάρκου θα παραμείνει στη Θράκη μέχρι την Τρίτη και, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και με τον κόσμο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.