Τζανερ Ιμαμ: «ΜΑΖΙ» για το Νεο Δημο Ιασμου

157 άτομα απαρτίζουν τον συνδυασμό

Τις διαδικασίες για την κατάρτιση συνδυασμού και υποβολής των υποψηφιοτήτων ολοκλήρωσε επιτυχώς, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ενημερώνοντας πως ο συνδυασμός απαρτίζεται από 157 υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις τοπικές κοινότητες. Παράλληλα γνωστοποίησε το όνομα του συνδυασμού που είναι «Μαζί».

Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Ιάσμου αναλυτικά είναι το εξής:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η κατάθεση αρμοδίως του συνδυασμού μας  ο οποίος διεκδικεί την διοίκηση του Δήμου Ιάσμου.

Επιλέξαμε να του δώσουμε το συμβολικό όνομα «ΜΑΖΙ» για να τονίσουμε την δύναμη της συλλογικής μας προσπάθειας.

Ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ» απαρτίζεται από εξαιρετικούς συνδημότες και συνδημότισσες πραγματικά κοσμήματα των τοπικών κοινωνιών.

Όλους μας ενώνει η υπέρμετρη αγάπη για τον τόπο μας. Μας ενώνει ένα κοινό όραμα στο οποίο ο Δήμος και οι ανάγκες του  βρίσκονται  στο επίκεντρο. Μας ενώνει η ανάγκη να βγάλουμε το Δήμο από την καταστροφική πορεία και την απαξίωση. Μας ενώνει η απόλυτη και κάθετη διαφοροποίηση με το καταστροφικό χθες.

Θέλουμε να τον κάνουμε δυνατό και θετικό σημείο αναφοράς. Να ξαναφτιάξουμε όλοι ΜΑΖΙ τον Δήμο του μέλλοντος. Τον Δήμο που θα αξίζει να ζει κανείς, να επενδύει, να ονειρεύεται.

Έναν Δήμο όπου η πολυπολιτισμικότητα θα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα και η σύνθεση ο μοναδικός δρόμος.

Και ενωμένοι όλοι σαν μία γροθιά αφήνουμε πίσω και μακριά όλους εκείνους που κινούνται μόνιμα στο σκότος. Εμείς θα είμαστε το φως.

Ευχαριστώ από την καρδιά όλους και όλες που μπαίνουν με την ψυχή και την καρδιά τους σε αυτή την προσπάθεια. Επιβεβαιώνουν ότι στις εκλογές του Οκτώβρη νικητής θα είναι ο Δήμος Ιάσμου!

Το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής αποτελείται από 157 άτομα.

Όλοι ΜΑΖΙ για τη νίκη

Ιμάμ Τζανέρ,

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.