Τριαντα δυο οι αντιπροσωποι της Ροδοπης στο συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αγγελική Κουγιουμτζόγλου: «Το συνέδριο θα ανοίξει τον δρόμο προς μια ριζοσπαστική αλλαγή, ώστε να φύγει αυτή η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»

Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή 3 Απριλίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Ροδόπη, προκειμένου να ορίσουν τους αντιπροσώπους τους για το 3ο συνέδριο του Κόμματος που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 17 Απριλίου στην Αθήνα.

Μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής» η Συντονίστρια της ΝΕ Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αγγελική Κουγιουμτζόγλου επεσήμανε πως η εν λόγω εκλογή επιστεγάζει μια ιδιαίτερα πυκνή περίοδο που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο και συνεχίστηκε όλο αυτό το διάστημα. Μία περίοδο που παρουσιάστηκαν οι θέσεις, συζητήθηκαν τα κείμενα των θέσεων και του καταστατικού και υπήρχε και μια παράλληλη καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών.

Σύμφωνα με την ίδια πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν σε όλη αυτή τη διαδικασία πέραν από τις συνελεύσεις, καταθέτοντας και κείμενα προβληματισμού και κείμενα συμβολής στην ανοιχτή διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου με την κοινωνία. Η κ. Κουγιουμτζόγλου στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή την πληθωρική συμμετοχή στον ανοιχτό διάλογο κάνοντας λόγο για σημαντική κατάκτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που παρά τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν πάντα στηρίζεται στον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο και τη σύνθεση απόψεων.

Όσο για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας η Συντονίστρια εξήγησε πως οι  αντιπρόσωποι που εκλέγονται είναι τριάντα δύο από τις πέντε οργανώσεις του νομού με τη συμμετοχή να κυμαίνεται πάνω από τα 2/3 των μελών.  «Μας γεμίζει χαρά το γεγονός ότι εκλέχτηκαν όλοι αυτοί που κατέθεσαν υποψηφιότητα» έσπευσε να υπογραμμίσει η κ. Κουγιουμτζόγλου κάνοντας λόγο για ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ένεκα της κατάστασης που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

«Δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να βοηθήσει τους πολίτες»

Δοθείσης ευκαιρίας η κ. Κουγιουμτζόγλου κατέθεσε και το δικό της σχόλιο για το κύμα ακρίβειας που «σαρώνει» τα νοικοκυριά ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της. «Δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να βοηθήσει τους πολίτες. Τα καθημερινά έξοδα αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι τιμές της ενέργειας, το ρεύμα, τη βενζίνη και το πετρέλαιο για τις μετακινήσεις» τόνισε η ίδια για να σημειώσει σκωπτικά πως «ευτυχώς ήρθε η άνοιξη όπως είπε και ο πρωθυπουργός».

«Απ’  όλη αυτή την κατάσταση πρέπει να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα» ξεκαθάρισε η κ. Κουγιουμτζόγλου και συμπλήρωσε κλείνοντας πως «το συνέδριο θα ανοίξει τον δρόμο προς μια ριζοσπαστική αλλαγή, πάντα ανοιχτή σε συνεργασίες προς την κατεύθυνση φυσικά να φύγει αυτή η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και για να είναι εφικτή μια κυβέρνηση δημοκρατική και με κοινωνικό πρόσημο.

Οι σύνεδροι από τη Ροδόπη

Αλφαβητικά, οι 32 σύνεδροι από τη Ροδόπη που εκλέχθηκαν, ανά Οργάνωση Μελών είναι οι εξής:

Οργάνωση Μελών Α’ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

1.ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

3. ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

4. ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

5. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

6. ΜΥΛΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

7. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΕΤΑΞΙΑ

8. ΣΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9. ΣΤΡΙΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

10. ΤΣΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

Οργάνωση Μελών Β’ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

1. ΓΙΑΝΓΚΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

2. ΔΑΛΚΥΡΙΑΔΟΥ ΣΑΣΑ

3. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

4. ΛΑΦΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

5. ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

6. ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

7. ΠΑΝΕΡΗ ΚΙΚΗ

8. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑΣ

9. ΣΑΚΕΛΛΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

10. ΣΜΥΛΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

11. ΧΑΡΙΤΟΥ ΤΑΚΗΣ

Οργάνωση Μελών ΙΑΣΜΟΥ:

1. ΑΧΜΕΤ ΕΒΡΕΝ

2. ΚΙΝΤΣ ΜΠΑΧΑΡ

3. ΜΟΥΡΑΤ ΜΟΥΡΑΤ

4. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΤΛΟΥ

5. ΜΠΕΚΗΡ ΣΟΦΤΑ ΣΙΝΑΝ

6. ΦΕΡΧΑΤ ΜΠΙΛΓΚΕ

7. ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ

Οργάνωση Μελών ΑΡΡΙΑΝΩΝ:

1. ΑΛΗ ΑΛΗ

2. ΣΙΤΖΑΚ ΕΜΙΝ ΚΙΑΜΗΛ

Οργάνωση Μελών ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ:

1. ΑΥΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.