Τρεις νεοι υποψηφιοι με τον Τζανερ Ιμαμ

Ηλίας Δαλακούρας, Πάρης Ζάρας και Σοφία Ζαρείφη συστρατεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιάσμου

Τρεις νέους υποψηφίους που εντάσσονται στον συνδυασμό του, ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ. Πρόκειται για την κ. Σοφία Ζαρείφη που θα είναι υποψήφιο στην τοπική κοινότητα Αμαξάδων, τον κ. Ηλία Δαλακούρα, υποψήφιο στη Δημοτική Ενότητα Αμαξάδων και τον κ. Πάρη Ζάρα, επίσης υποψήφιο στη Δημοτική Ενότητα Αμαξάδων.

Καλωσορίζοντας τους νέους υποψήφιος και ευχόμενος και στους τρεις καλή επιτυχία ο κ. Τζανέρ Ιμάμ επεσήμανε σε γραπτή του δήλωση: «Η ομάδα μας ενισχύεται. Προχωράμε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Ιάσμου».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα των τριών υποψηφίων:

Ηλίας Δαλακούρας

Ο Ηλίας Δαλακούρας του Δημητρίου γεννήθηκε το 1967, μεγάλωσε και ζει στο χωριό Αμαξάδες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τομέα Δομικών Έργων του ΕΠ.ΑΛ Κομοτηνής και εργάζεται ως Δασικός Υπάλληλος. 

Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Δασοφυλάκων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος και από τότε ασχολείται ενεργά με τα Κοινά. Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης.

Πάρης Ζάρας

Ο Παρασκευάς (Πάρης) Ζάρας του Στεργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Αμαξάδες. Είναι γεννημένος του 1994 και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. 

Ο Πάρης Ζάρας, ένας νέος και ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος της περιοχής είναι ενεργό μέλος σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους. Υπήρξε για πρώτη φορά υποψήφιος το 2019 με το συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης. 

Σοφία Ζαρείφη

Η Σοφία Ζαρείφη του Γεωργίου γεννήθηκε το 1999 και είναι από το χωριό Αμαξάδες. Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι στην φιλοζωική ομάδα. Υπήρξε υποψήφια για πρώτη φορά το 2019 για το Τοπικό Συμβούλιο με το Συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.