Τρεις + μια κοινοβουλευτικες παρεμβασεις σε μια εβδομαδα απο τον Ιλχαν Αχμετ

Για ισάριθμα ζητήματα που αφορούν τη Ροδόπη

Με τρεις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, αναδεικνύει κοινοβουλευτικά μία μεγάλη γκάμα ανεπίλυτων ζητημάτων που αφορούν τη Ροδόπη και ενώ η Βουλή παραμένει σε λειτουργία μέχρι την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 27 Μαρτίου θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση για την συμπερίληψη στο πρόγραμμα νέων αγροτών των 195 επιλαχόντων του προγράμματος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση που αναμένεται να συζητηθεί επίσης την επόμενη εβδομάδα αφορά την ενεργοποίηση του πορίσματος της διακομματικής επιτροπής που αφορά την απόδοση τίτλων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους του ορεινού όγκου και άλλων περιοχών του νομού Ροδόπης που εκκρεμεί για δεκαετίες.

Η τρίτη κοινοβουλευτική παρέμβαση αφορά σε ερώτηση για την παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης, ενστάσεων κτηματογράφησης στην Π.Ε. Ροδόπης, ένα αίτημα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης και χιλιάδων πολιτών της περιοχής μας.

Τέλος επανακατατέθηκε και θα λάβει την μορφή της επίκαιρης ερώτησης η μη απαντηθείσα ερώτηση από τον υπουργό Εσωτερικών για το πρόβλημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων με θέμα  «Αποτελεσματικότητα μέτρων για την μείωση του υπερπληθυσμού και την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα και κοινωνικές συνέπειες από την αδυναμία εξάλειψης του φαινομένου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.