Τους τρεις πρωτους υποψηφιους ανακοινωσε ο Τζανερ Ιμαμ

Ερτζάν Μουεμίν, Ορχάν Μάντρατζη και Μουζντάτ Καράχασαν συστρατεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιάσμου

Ήταν Μάρτιος του 2022 όταν ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος κ. Τζανέρ Ιμάμ, ανακοίνωνε την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Ιάσμου, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ένα χρόνο μετά και αφού πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες ενέργειες και συνεννοήσεις για την προετοιμασία  του συνδυασμού, ο κ. Τζανέρ Ιμάμ ανακοίνωσε χθες τα πρώτα τρία πρόσωπα που συστρατεύονται μαζί του. Πρόκειται για τους Ερτζάν Μουεμίν  στη ΔΕ Ιάσμου, Ορχάν Μάντρατζη στη ΔΕ Αμαξάδων και Μουζντάτ Καράχασαν στη ΔΕ Σώστου.

Σε μήνυμά του προς τους πολίτες ο κ. Τζανέρ Ιμάμ υπογραμμίζει:

«Σε έξι μήνες από τώρα, και συγκεκριμένα στις 8-10-2023, θα αποφασίσετε για τη Διοίκηση που θα σας εκπροσωπήσει την επόμενη πενταετία. Τη Διοίκηση που θα σηκώσει το τεράστιο βάρος της ανασυγκρότησης του Δήμου μας. Η ομάδα μας εδώ και καιρό προετοιμάζεται για να εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για τον σκοπό αυτό. Εγγύηση της επιτυχίας της είναι η αγάπη για τον τόπο και η διάθεση προσφοράς όσων την συναποτελούν. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τους γνωρίσετε. Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τον νέο Δήμο Ιάσμου. Τον Δήμο του μέλλοντος και των ξεχωριστών ανθρώπων του».

Ερτζάν Μουεμίν

Ο κ. Ερτζάν Μουεμίν κατάγεται από το Κοπτερό. Υπήρξε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2019. Από τότε που εξελέγη, διετέλεσε για ένα χρόνο ως Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. 20 χρόνια ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής .  Ήταν για 12 χρόνια πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κοπτερού. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κοπτερού. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας κουφωμάτων αλουμινίου ‘Ερ-αλ’ που εδρεύει στον Πολύανθο, εδώ και 28 χρόνια.

Ορχάν Μάντρατζη

Ο κ. Ορχάν Μάντρατζη, είναι κάτοικος του χωριού Πελεκητή. Πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και ενδιαφέρεται για την επίλυση τους. 20 χρόνια ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε ομάδες τις περιοχής   Υπήρξε για 6 χρόνια ως πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας Πελεκητής.

Μουζντάτ Καράχασαν

Ο κ. Μουζντάτ Καράχασαν, κατάγεται από το Ρίζωμα. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και από τότε είναι ενεργό μέλος του συμβουλίου. Ο Μουζντάτ Καράχασαν, ο οποίος διετέλεσε και Αντιδήμαρχος το ίδιο χρονικό διάστημα, ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής. Έπαιξε για πολλά χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει στην Εφορευτική Επιτροπή του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολίου Ριζώματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.