Τοπικες παρουσιασεις για το εργο της Περιφερειας προγραμματιζει ο Χρ. Μετιος

Με στόχο να ενημερώσει για το σχέδιο ανάπτυξης της Περιφέρειας, αλλά και να το επεκτείνει με νέες προτάσεις

Να συνεχίσει να υλοποιεί, αλλά και να επεκτείνει το υφιστάμενο σχέδιο για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είναι ο στόχος της Διοίκησης της Περιφέρειας για το 2022, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης μετά την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το 2022, και την πρώτη μετά από πολύ καιρό δια ζώσης, ο μεγάλος στόχος της διοίκησης είναι η υλοποίηση, μέσα σε αυτό το χρόνο, του σχεδίου τους για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το σχέδιο αυτό βρίσκεται σε ικανοποιητική πορεία υλοποίησης, για την πορεία του οποίου θα ενημερώσουν τους πολίτες της Περιφέρειας στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον εμπλουτισμό του.

«Είναι ένα σχέδιο ανοιχτό, και συνεχώς εντάσσουμε νέα έργα για την ανάπτυξη μας. Συνεπώς είμαι ικανοποιημένος από το έργο που έχει παραχθεί μέχρι τώρα, και συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μέτιος

Ο ίδιος προανήγγειλε πως εντός του 2022 θα ξεκινήσουν παρουσιάσεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, τόσο σε επίπεδο Δήμων όσο και σε θεματικές ενότητες, όπως επιχειρήσεις, τουρισμός κτλ. Ο κ. Μέτιος θα κάνει αυτές τις παρουσιάσεις και σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και ιδίως του Δήμους, οι οποίοι έχουν και αυτοί πολλά έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και προωθούν την ανάπτυξη στην περιοχή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.