Τον Περιφερειαρχη ΑΜΘ επισκεφθηκε ο Ιλχαν Αχμετ

Τα αναπτυξιακά έργα και το Ταμείο Ανάπτυξης στην ατζέντα της συνάντησης

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, επισκέφθηκε τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου, ο Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Βουλευτής Ροδόπης στάθηκε στην αγαστή συνεργασία που είχε σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας με τον κ. Μέτιο, ενώ κατά τη σημερινή συνάντηση, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια γενική επισκόπηση της πορείας της Περιφέρειας με τα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και εκείνα που θα πρέπει να δρομολογηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα. Όπως ανέφερε, μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται το φράγμα Κομψάτου, η θετική έκβαση της Δωρεάς του ΙΣΝ για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής,  η ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωτικών έργων αλλά και η ανάσχεση της εικόνας διαρροής δυναμικών ηλικιών στο εξωτερικό.

Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στο Ταμείο Ανάκαμψης και τις προοπτικές, που εκπηγάζουν από αυτό για έργα ειδικά στο νομό Ροδόπης. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ, κ. Παύλος Δαμιανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Ροδόπης, συμβάλλει σε αυτή τη συνεργασία με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του.

Ο Ιλχάν Αχμέτ δεσμεύτηκε ότι και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι και πάλι δίπλα στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, «για να δούμε την Περιφέρεια μας όπως πραγματικά θέλουμε και οραματίζονται οι πολίτες της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.