Τον Νικο Ανδρουλακη στηριζει ο Γιωργος Μανανας

«Στις 5 Δεκέμβρη πάμε μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη!» το μήνυμά του

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Την ερχόμενη Κυριακή μέλη και φίλοι του κόμματος θα προσέλθουν στις κάλπες για να δηλώσουν την προτίμησή τους σε κάποιον από τους 6 υποψηφίους. Πολίτες της Ροδόπης όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων προέδρων (μόνο ο κ. Γερουλάνος δεν επισκέφθηκε -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- την περιοχή μας) και να σχηματίσουν άποψη για τα προτάγματα και τις στοχεύσεις του καθένα.

Λίγο πριν μετρηθούν οι δυνάμεις του καθενός, ο κ. Γιώργος Μανανάς, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη, στέλνοντας το εξής μήνυμα:

«Ανοίγουμε μαζί ένα δρόμο ελπίδας, χωρίς διχασμό και δημαγωγία. Για το κίνημά μας και την πατρίδα! Πάμε μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη! Στις 5 Δεκέμβρη δεν διαλέγουμε αν θα πάμε αριστερά ή δεξιά. Ψηφίζουμε για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Θα εγγυηθούμε την ενότητα και την αυτονομία της παράταξής μας, ώστε να σπάσουμε τον τοξικό δικομματισμό που κρατάει την πατρίδα μας πίσω. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.