Το τριπτυχο Ελλας-Σερβια-Ρωσια προτασσει ο Κυριακος Βελοπουλος

Μίλησε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη

Περιοδεία σε όλη της Θράκη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πραγματοποιώντας ομιλίες στην Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη.
 
Ο κ. Βελόπουλος στην ομιλία του στην Κομοτηνή επιτέθηκε στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, κατηγορώντας το ότι ζει εις βάρος των πολιτών, με πολιτικούς που δεν βάζουν το δάκτυλο, αλλά «βουτούν ολόκληροι μέσα στο μέλι».
 

Θεωρεί πάντως πως η σκανδαλολογία που φούντωσε γύρω από το θέμα της Novartis γίνεται ώστε να «επιλυθούν» με αντεθνικό τρόπο εθνικά θέματα, με το μείζον πρόβλημα της χώρας να μην είναι η οικονομική δυσπραγία, αλλά το γεγονός ότι η χώρα πεθαίνει δημογραφικά.
 
Προειδοποίησε δε πως η σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες ζουν με τη λογική του να «περνούμε εμείς καλά και δεν μας ενδιαφέρει ο άλλος» και του ωχαδερφισμού, σε αντίθεση με τους προγόνους μας που εκτιμούσαν το μόχθο και τη δουλειά.
 

Για αυτό και υπάρχει έλλειψη πολιτικής ηγεσίας, έλλειψη πολιτικής στρατηγικής και προγράμματος, με τους πολιτικούς να υπακούν τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας, που θεωρητικά είναι σύμμαχοί μας, όμως όλες οι ενέργειες και οι πράξεις τους είναι, κατά το ίδιο, ανθελληνικές.
 
Το πιο ορθό για τους ίδιους είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ταχθεί όπου τάσσεται το εθνικό της συμφέρον, το οποίο θεωρούν ότι ταυτίζεται στο σύνθημά τους «Ελλάς, Σερβία Ρωσία Ορθοδοξία συμμαχία», μιας και υπάρχει ένας ηγέτης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, «που όχι μόνο είναι ορθόδοξος, όχι μόνο μας αγαπάει, αλλά μας έχει ανάγκη ως χώρα για την συμμαχία αυτή» ανέφερε, αναπτύσσοντας στη συνέχεια τις προτάσεις του κόμματός του για τη χώρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.