Το Ποταμι Ροδοπης βαζει πλωρη για εκπροσωπηση στη βουλη

Χριστίνα Ταχιάου «Είμαστε το μόνο κόμμα, που δεν έχει πέσει ούτε για μια στιγμή στον πειρασμό να λαϊκίσει, να κολακέψει, να τάξει, να ωραιοποιήσει»

Τη βεβαιότητά τους ότι το Ποτάμι θα αποσπάσει μία από τις τρεις βουλευτικές έδρες στο νομό Ροδόπης στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, δήλωσαν κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος οι 4 υποψήφιοι βουλευτές, κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ, Άγγελος Μαστραγγελής, Μαρίνα Ψάλτου και Άγγελος Τσολακίδης. Στην Κομοτηνή για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων στη Ροδόπη βρέθηκε η βουλευτής του Ποταμιού και εκ νέου υποψήφια, κ. Χριστίνα Ταχιάου, που στο μήνυμά της προς τους ψηφοφόρους, τους  κάλεσε να αποφύγουν τον λαϊκισμό και τις υποσχέσεις για εύκολες λύσεις, που τους έχουν ποτίσει με απογοήτευση.

«Είμαι στο Ποτάμι, επειδή όλοι μας εκεί είμαστε αυτό που λέμε κανονικοί άνθρωποι, άνθρωποι της δουλειάς, της αγοράς, της παραγωγής»

«Είμαι στο Ποτάμι, επειδή όλοι μας εκεί είμαστε αυτό που λέμε κανονικοί άνθρωποι», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ταχιάου. «Έχουμε τη ματιά του κανονικού ανθρώπου», προσέθεσε, «του ανθρώπου της δουλειάς, της αγοράς, της παραγωγής». «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν», συνέχισε, «έχω σχηματίσει τη βεβαιότητα ότι οι δομές των παλιών κομμάτων μετατρέπουν και τον πλέον καλοπροαίρετο, που ασχολείται με την πολιτική, σε κομιστή υποσχέσεων και συλλέκτη ψήφων. Στο Ποτάμι δεν είμαστε έτσι. Είμαστε το μόνο κόμμα, που δεν έχει πέσει ούτε για μια στιγμή στον πειρασμό να λαϊκίσει, να κολακέψει, να τάξει, να ωραιοποιήσει. Είμαστε οι μόνοι που λέμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα λεφτά, ότι δεν υπάρχει μέλλον χωρίς κόπο, με απλές λύσεις. Χρειάζεται δουλειά, συναίνεση, συνεννόηση, όπως και χρειάζεται συνεννόηση από τους πολίτες. Και ναι, υπάρχει διέξοδος, υπάρχει μέλλον. Σε μια Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια Ελλάδα ισότιμο εταίρο, σε μια Ελλάδα δυνατή και αξιόπιστο συνομιλητή. Αν δουλέψουμε οργανωμένα και με όραμα, αυτό θα γίνει πιο γρήγορα από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Γνωρίζουμε, σε ένα τόσο δύσκολο πολιτικό σκηνικό, πόσο μεγάλη είναι η πίεση από τον λαϊκισμό. Όμως δεν πτοούμαστε, γιατί ξέρουμε ότι οι πολίτες θα μας ανταμείψουν, θα πάρουμε ένα πολύ καλό ποσοστό και είμαστε σίγουροι ότι η Ροδόπη θα εκπροσωπηθεί στη νέα βουλή». 

Ιλχάν Αχμέτ «Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας και να  μπορέσουμε με τους άλλους δύο βουλευτές να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τη Ροδόπη και τη Θράκη»

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της λίστας με τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, εκτίμησε ως δεδομένο πως αυτό που δεν επετεύχθη τον Ιανουάριο, παρά το εντυπωσιακό ποσοστό του Ποταμιού στη Ροδόπη, θα επιτευχθεί την επόμενη Κυριακή, με την κατάληψη μιας βουλευτικής έδρας. «Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα μαζί με τους άλλους εθελοντές του Ποταμιού», τόνισε, αναφερόμενος στις προηγούμενες εκλογές, « και καταφέραμε να φέρουμε ένα εκπληκτικό ποσοστό στο νομό Ροδόπης, το οποίο ήταν το πρώτο σε πανελλαδικό επίπεδο». «Πιστεύω ότι πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας και από το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου, που πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη μεγάλη έκπληξη στο νομό Ροδόπης», συνέχισε, «να  μπορέσουμε με τους άλλους δύο βουλευτές να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τη Ροδόπη και τη Θράκη, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη οικονομική κρίση και αυτά τα μεγάλα λάθη, που έγιναν από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». 

Άγγελος Μαστραγγελής «Θα πρέπει οι πολιτικοί να εμπνεύσουν πάλι τον κόσμο, δουλεύοντας και φέρνοντας αποτελέσματα, και σε αυτό θέλω να βοηθήσω κι εγώ»

Το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού Ροδόπης, ο κ. Άγγελος Μαστραγγελής, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μπει στον εκλογικό στίβο σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, τόσο για τη χώρα, όσο και για το πολιτικό της προσωπικό. «Θεώρησα ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ενταχθώ κι εγώ στο Ποτάμι», σημείωσε, «γιατί είναι το κόμμα που με εκφράζει πλήρως,  που φέρνει το καινούργιο στην πολιτική, το άφθαρτο, το οποίο έρχεται με ορμή για να βοηθήσει πραγματικά τον τόπο μας». «Θα πρέπει επιτέλους οι πολιτικοί να εμπνεύσουν πάλι τον κόσμο», επισήμανε, «και για να συμβεί αυτό, πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και ο κόσμος να δει αποτελέσματα». «Σε αυτό το κομμάτι θέλω να βοηθήσω κι εγώ», κατέληξε ο κ. Μαστραγγελής, δίνοντας προσωπικά έμφαση στους δοκιμαζόμενους τομείς της υγείας και του αγροτικού τομέα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.