Το ΠΑΣΟΚ-Κινημα Αλλαγης Ροδοπης για την μηνυτηρια αναφορα Ανδρουλακη

«Αναμένουμε την άμεση αντίδραση της οργανωμένης Πολιτείας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, για το θέμα της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης για προσπάθεια παρακολούθησης του κινητού του.

«Η μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη περιγράφει, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, μία πραγματικότητα νοσηρή, που δεν αρμόζει σε ευνομούμενη χώρα και αφήνει πολλά ερωτήματα  προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες (EΥΠ) που θα πρέπει να απαντηθούν επαρκώς» σχολιάζει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης και συμπληρώνει με νόημα: «Αναμένουμε, αυτονόητα, την άμεση αντίδραση της οργανωμένης Πολιτείας».

Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή της βουλής

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να διαλευκανθεί απόλυτα και γρήγορα η υπόθεση με την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.

Το αίτημα που πρωθυπουργού έγινε άμεσα αποδεκτό και έτσι σήμερα, Παρασκευή, στις 2.00 μετά το μεσημέρι θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα τη διερεύνηση της μηνυτήριας αναφοράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, για παράνομη παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου.

Στην Επιτροπή έχουν κληθεί σε ακρόαση ο διοικητής της ΕΥΠ και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών, ενώ θα παρίστανται οι υπουργοί, Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.