Το ΛΑΟΣ Ροδοπης για την επισκεψη Γιαβουζ Σελιμ Κιραν

«Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, παραμένουν άφαντοι, χωρίς να τολμούν να «τραβήξουν» το αυτί του Τούρκου Υφυπουργού»

Σχόλιο για την επίσκεψη του τούρκου υφυπουργού εξωτερικών της Τουρκίας έκανε το ΛΑΟΣ Ροδόπης μέσω ανακοίνωσης. Σε αυτήν σημειώνει: «από το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαϊου 2021 ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, «αλωνίζει» σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μιλώντας προκλητικά για «Τουρκική» Μειονότητα στη Θράκη και κάνοντας συναντήσεις με τους Ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.

Όπως λέει και ο ίδιος, ονόμασε την επίσκεψή του ως «ιδιωτική», αλλά αυτό δεν ξέρουμε ακριβώς τι σημαίνει, συνεχίζοντας να προκαλεί και να μιλάει για «Τουρκική» Μειονότητα, κάτι που δεν ισχύει.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, παραμένουν άφαντοι, χωρίς να τολμούν να «τραβήξουν» το αυτί του Τούρκου Υφυπουργού και παραμένουν σιωπηλοί.

Αλήθεια, μπορούν να μας απαντήσουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση, που έχει επαναληφθεί και κατά το παρελθόν, τι ισχύει και τι κυρώσεις μπορεί να δεχτεί ο Τούρκος Υφυπουργός, επίσημα και ανεπίσημα;

Θα πρέπει να καταλάβει Ελληνικός λαός, ότι μόνο με μία Πατριωτική Παράταξη, η Ελλάδα δεν θα μείνει μόνο στα λόγια «απέναντι» στις προκλήσεις της γείτονας χώρας, αλλά θα προβεί και σε διεκδικήσεις που της αναλογούν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.