Το ευχαριστω του Δαμιανου Καγκελιδη σε ψηφοφορους και υποψηφιους

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook

Τους ψηφοφόρους τους υποψηφίους  του συνεργάτες του και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη ευχαρίστησε ο Δαμιανός Καγκελίδης σε ανάρτηση του στο Facebook που όπως αναφέρει ο ίδιος δώσανε ένα τεράστιο αγώνα προκειμένου ο χώρος της προοδευτικής να εκφραστεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ολοκληρωμένη  η ανάρτηση του

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα, ούτως ώστε ο χώρος του ΠΑΣΟΚ και της προοδευτικής παράταξης να εκφραστεί στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Νιώθω βαθύτατα προβληματισμένος για το γεγονός ότι οι δυο εκπρόσωποι της συντηρητικής παράταξης έλαβαν αθροιστικά σχεδόν 80%. Αυτό πρέπει να μας κανει να αναλογιστούμε  τι κάναμε λάθος και οι πολίτες στράφηκαν σε συντηρητικές επιλογές. Ωστόσο, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον πολιτικό μας χώρο στις  χθεσινές εκλογές.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα και κύρια σε όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας. Κόσμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα μας, έδωσαν έναν ανιδιοτελή και ειλικρινή αγώνα και πραγματικά εβαλαν πλάτη ούτως ώστε να μπορέσει αυτή η παράταξη να δείξει ότι έχει μέλλον.

Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη του κόμματος μας, που βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις αυτόν τον αγώνα. Επιπλέον , ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Αθανασιάδη, τον άνθρωπο που χωρίς την παρουσία του δε θα μπορούσα να φέρω εις περας αυτόν το δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

 Ασφαλώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κινήματος μας που με εμπιστεύτηκε για να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Και τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 27.322 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

 Είστε η δύναμη μας για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε ολα τα ψηφοδέλτια στο δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.