«Το ΔΠΘ θα γινει μοχλος αναπτυξης της περιοχης»

Τον Πρυτανεύοντα του ΔΠΘ επισκέφθηκε η Β. Ελευθεριάδου

Συνάντηση ουσίας  με τον Πρυτανεύοντα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και  Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής Σταύρο Τουλουπίδη είχε η Βούλα Ελευθεριάδου, στην έδρα του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.
 
Η κ. Ελευθεριάδου ευχήθηκε στον κ Τουλουπίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα γι’ αυτό, μιας που ως τέως φοιτήτρια και η ίδια της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. ευτύχησε να έχει τον κ Τουλουπίδη  ως καθηγητή, γνωρίζοντας έτσι το εξαιρετικό του έργο.
 
Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν θέματα, όπως η ουσιαστικότερη σύνδεση του Δ.Π.Θ με όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη. Το Πανεπιστήμιο εκτός από πνευματικό κέντρο της περιοχής, μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί  ως η ατμομηχανή της οικονομικής πολιτιστικής και ιστορικής ανάδειξης της περιοχής και ειδικά της Ροδόπης όπου είναι και η έδρα του.
 
Η συνάντηση έκλεισε με τη διαβεβαίωση της κ. Ελευθεριάδου πως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κ Τουλουπίδη για τη στήριξη του έργου του με μόνο γνώμονα την ευημερία τόσο του Πανεπιστημίου όσο και της περιοχής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.