Το ΔΗΚΚΙ στηριζει τον Σπαρτακο

«Ο Κώστας Καραΐσκος είναι κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με πρόγραμμα αντι-αποικιακής ανάπτυξης, δηλαδή πατριωτικό»

Δήλωση στήριξης στη δημοτική παράταξη του Σπάρτακου, έδωσε στη δημοσιότητα το Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΔΗΚΚΙ, τα στοιχεία εκείνα που έπαιξαν ρόλο στη στήριξη είναι πως το πρόγραμμα του Σπάρτακου είναι «αντι-αποικιακής ανάπτυξης, δηλαδή πατριωτικό».

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση στήριξης του ΔΗΚΚΙ:

«Το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΔΗ.Κ.ΚΙ.), αμετακίνητο στην πατριωτική θέση του, που σημαίνει αντι-αποικιακός αγώνας, με πλήρες πρόγραμμα με δικές μας δυνάμεις, για την ανόρθωση της πατρίδας μας, στηρίζει στις Δημοτικές εκλογές του 2023, το ενωτικό ψηφοδέλτιο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με επικεφαλής τον Κώστα Καραΐσκο, άξιο και συνεπή αγωνιστή για το κοινό καλό, με σεβασμό στους συμπολίτες του και αγάπη για την Κομοτηνή και για την Ελλάδα.

Στην ιστορία ο Σπάρτακος ήταν επαναστάτης θρακικής καταγωγής, που ηγήθηκε μεγάλης επανάστασης δούλων και άλλων κοινωνικώς καταπιεσμένων ανθρώπων εναντίον των Ρωμαίων.

Ο Κώστας Καραΐσκος είναι κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με πρόγραμμα αντι-αποικιακής ανάπτυξης, δηλαδή πατριωτικό, και προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και επανειλημμένα ως δημοτικός σύμβουλος, ο ίδιος, όπως και τα άλλα ανιδιοτελή μέλη του Σπάρτακου, που λαμβάνουν την εμπιστοσύνη σημαντικής μερίδας των πολιτών και εκλέγουν 3 δημοτικούς συμβούλους.

Λένε: «Κατεβαίνουμε για τον δήμο Κομοτηνής, κόντρα στα συμφέροντα, στην μετριοκρατία και στον κομματισμό (…). Είμαστε (από το 2010) η εθνολαϊκή δύναμη του τόπου μας, που πασχίζει να φέρει την κοινωνία σε θεσμικό ρόλο, να ακουστεί η λογική και να αμφισβητηθεί το παρακμιακό καθεστώς».

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το αγωνιστικό σημείο της διακήρυξης, που απαιτεί τα έργα να είναι σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι ό,τι -αν- εγκρίνεται από απομακρυσμένα κέντρα αποφάσεων, του εξωτερικού και του εσωτερικού. Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την «πεπατημένη οδό», των δημοτικών παρατάξεων, που διαχειρίσθηκαν, έως σήμερα, τα δημοτικά, κοινά «πράγματα» και προτίμησαν να κρύβονται πίσω από ευτελείς δηλώσεις, όπως: «ό,τι μπορέσαμε κάναμε», «είμαστε αναρμόδιοι», «θέλουμε, άλλα οι καταστάσεις δεν μας το επιτρέπουν», «δεν έχουμε πόρους», κ.λπ.

Ό,τι περιμέναμε από τους υπερεθνικούς οργανισμούς, το είδαμε!

Οι Έλληνες, χρειάζεται να συσπειρωθούμε και να αγωνιστούμε για την ζωή μας.

Καλή επιτυχία, καλή ψήφο!

Για την Κομοτηνή, την Ελλάδα και τους Έλληνες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.