Τις προτασεις του για την αναπτυξιακη πορεια της Θρακης ανεπτυξε στον Θ. Σκυλακακη ο Ιλχαν Αχμετ

Ο βουλευτής Ροδόπης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών με θέμα την εκμετάλλευση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα συζήτησης τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της Θράκης και της Ροδόπης ειδικότερα,  μέσα από την εκμετάλλευση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης, την διαχείριση των οποίων έχει ο κ. Σκυλακάκης.

Ο βουλευτής Ροδόπης έλαβε την διαβεβαίωση ότι έχουν προβλεφθεί για την Ροδόπη σειρά εγγειοβελτιωτικών έργων που μπορούν να αλλάξουν την φυσιογνωμία του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή  μας, ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά το αίτημα της αποκατάστασης της αδικίας που υπέστη η τάξη των καπνοπαραγωγών και η οποία  διαιωνίζεται για τρίτο χρόνο,  δυστυχώς από την κυβέρνηση  της Ν.Δ.

«Έλαβα την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.  Επιφυλάσσομαι έως ότου δω πραγματικά αποτελέσματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής τονίζοντας πως «έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα βουλευτής ότι για μένα προτεραιότητα είναι ο τόπος μου και ο λαός μας. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα  κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε το πολιτικό σύστημα των Αθηνών αντιληφθεί την ανάγκη στήριξης της αναπτυξιακής προοπτικής της Θράκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.