Τις φυλακες Κομοτηνης επισκεφθηκε ο Ε. Στυλιανιδης

Συναντήθηκε με την εξωτερική και εσωτερική φρουρά, αφουγκραζόμενος τα αιτήματα για κάλυψη οργανικών θέσεων και τμήμα μεταγωγών

Τις φυλακές Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί. 

Ο βουλευτής συναντήθηκε και συζήτησε με την εξωτερική και την εσωτερική φρουρά καθώς και με τη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος τις βασικές ελλείψεις αλλά και τα προβλήματα. 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του επεσήμαναν την υπερφόρτωση του καταστήματος κυρίως από διακινητές μη νόμιμων μεταναστών, την έλλειψη προσωπικού και σύγχρονων μέσων. Επίσης συζήτησαν την δημιουργία τμήματος Μεταγωγών στην Κομοτηνή, που θα διευκολύνει τη λειτουργία τους, θα ελαφρύνει το έργο της τοπικής Αστυνομίας και φυσικά θα ενισχύσει την ασφάλεια κατά τη μεταφορά των κρατουμένων. 

Ο Βουλευτής Ροδόπης αφού ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό καλή χρονιά, δεσμεύτηκε να προωθήσει σχετικό υπόμνημα που παρέλαβε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεκδικώντας άμεσα λύσεις. Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.