Την συνεργασια τους ανακοινωσαν οι Χρηστος Μετιος και Μαρια Πολυμερου

Περιφερειακή Σύνθεση: «Ούτε εμείς, αλλά κυρίως ούτε ο κόσμος, ξεχνάμε τις απόψεις που διατύπωνε για τον Περιφερειάρχη»

Συνάντηση με την ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλο Θάσου κ. Μαρία Πολυμέρου  είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της Θάσου και ευρύτερα της Περιφέρειας και επιβεβαιώθηκε από κοινού η σημασία της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Περιφερειάρχης και η κ. Πολυμέρου συμφώνησαν να συνεργαστούν για τα θέματα της Περιφέρειας.

«Ας κάνει η κ. Πολυμέρου έναν μικρό κόπο να εξηγήσει στους κατοίκους της Θάσου, τι ήταν αυτό που την έπεισε»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ήρθε και το σχόλιο της Περιφερειακής Σύνθεσης. «Την ώρα που πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες της Περιφέρειας μας ζητούν στήριξη και αναμένουν ενέργειες από τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξη αιτημάτων τους, ο Χρήστος Μέτιος αδιαφορεί πλήρως και ασχολείται μόνο με «τα δικά του»: ανεβάζει «αναμενόμενες» φωτογραφίες στο διαδίκτυο» σημειώνει αρχικά η παράταξη απευθυνόμενη στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη για να συμπληρώσει πως «αυτή τη φορά, στο κάδρο βρίσκεται η Μαρία Πολυμέρου, σε μία εικόνα που δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Ο Χρήστος Μέτιος, αδυνατώντας να πείσει ανθρώπους να τον ακολουθήσουν αφού δεν έχει κανένα όραμα, συνεχίζει να επιδίδεται σε “συνεργασίες” με άτομα που ανήκαν σε άλλους αυτοδιοικητικούς πολιτικούς χώρους».

Όσο για την κ. Πολυμέρου η Περιφερειακή Σύνθεση επισημαίνει πως «ούτε εμείς, αλλά κυρίως ούτε ο κόσμος, ξεχνάμε τις απόψεις που διατύπωνε για τον Περιφερειάρχη η Μαρία Πολυμέρου, όπως και για άλλα στελέχη της Διοίκησης όπως για παράδειγμα τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού». Μάλιστα προτρέπει την περιφερειακή σύμβουλο «να κάνει έναν μικρό κόπο να εξηγήσει στους κατοίκους της Θάσου, τι ήταν αυτό που την έπεισε πλέον ότι ο Χρήστος Μέτιος ενδιαφέρεται για το νησί (ενώ όλοι ξέρουν ότι συμβαίνει το αντίθετο) και εν συνεχεία ας λάβει θέση φωτογράφησης στο γραφείο του».

Η Περιφερειακή Σύνθεση σπεύδει να εκτιμήσει πως «δεν θα το κάνει φυσικά. Διότι γνωρίζει πολύ καλά την άποψη των Θασίων για την Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και γιατί το θάρρος της φτάνει μέχρι το γραφείο του Περιφερειάρχη και τη σύναψη “συνεργασίας”» για να κλείσει υπογραμμίζοντας πως «αν η “συνεργασία” μετατραπεί σε εργασιακή σχέση, τότε δεν ξέρουμε τι θα σκαρφιστεί… Εδώ θα είμαστε, όμως, και θα το δούμε…».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.