Την πορεια υλοποιησης δυο εργων στη βορειοανατολικη Ροδοπης διαπιστωσε ο Χρ. Μετιος

Επιτόπιες επισκέψεις στην αναβαθμισμένη ιρλανδική νότια της Γρατινής και τη νέα γέφυρα Λίσσου στο ύψος της Φιλλύρας

Έργα με βασικό άξονα την κατασκευή Ιρλανδικών Διαβάσεων βρίσκονται σε εξέλιξη στην ΠΕ Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, ιρλανδικές διαβάσεις αναβαθμισμένου τύπου έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε δύο σημεία του Νομού στον Τρελοχείμαρρο στο ύψος του Κάλχα και στον Μακροπόταμο, δυτικά του Δοκού.

Παράλληλα τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΑΜΘ, τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Ροδόπης, στελέχη της Περιφέρειας καθώς και αναδόχους των έργων,  πραγματοποίησε επιτόπιες επισκέψεις σε δύο ακόμη παρόμοια έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη, λαμβάνοντας ενημέρωση για την πορεία τους.

Πρόκειται για έργα που υλοποιούνται στο βορειοανατολικό τμήμα της Ροδόπης, στον δρόμο από την Πανεπιστημιούπολη του ΔΠΘ μέχρι τα Αρριανά, και αφορούν στην κατασκευή της αναβαθμισμένης ιρλανδικής διάβασης στο Αμυγδαλόρεμα, νότια της Γρατινής, η οποία χρησιμοποιείται πλέον, αναμένοντας την ολοκλήρωση συμπληρωματικών έργων διευθέτησης του χειμάρρου και στην κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Λίσσο, ανατολικά της Φιλλύρας, η οποία είναι στο στάδιο της θεμελίωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.