Την λυπη του εξεφρασε το Δημοτικο Συμβουλιο Κομοτηνης για την απωλεια του Κωνσταντινου Ναλμπαντη

Παραδόθηκε ψήφισμα στον γιό του εκλιπόντος, Γιώργο

Ψήφισμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ναλμπάντη εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, εκφράζοντας τη λύπη του για την απώλεια του εκλιπόντος, ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο Κομοτηνής, και γενικότερα το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, για πάρα πολλά χρόνια.

Το ψήφισμα αναγνώστηκε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Μαΐου, και το παρέλαβε ο γιός του, Γιώργος Ναλμπάντης.

Το εγκώμιο του Κωνσταντινου Ναλμπάντη έπλεξαν τόσο η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, όσο και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Γραβάνης, η επικεφαλής της Πολη-τικής Ανατροπής κ. Ελένη Λαφτσή αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης.

Προς το συμβούλιο απευθύνθηκε ο γιός του εκλιπόντος, ο οποίος ευχαρίστησε το συμβούλιο για την τιμή προς τον πατέρα του, ο οποίος, ενώ δεν ήταν γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης, την αγάπησε πάρα πολύ, τόσο αυτή όσο και στους ανθρώπους της.

«Προσπαθούσε πάντα να αντιμετωπίζει τα πράγματα με δίκαιο τρόπο και να βοηθά τους ανθρώπους όσο το δυνατόν μπορούσε, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτόν» τόνισε, ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός στους συνδημότες του, ενώ θεωρεί πως δεν είχε ποτέ αντιπαράθεση σε βαθμό εχθρότητας, και έφυγε αφήνοντας μόνο φίλους πίσω του, τόνισε, ευχόμενος να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Το ψήφισμα του δήμου Κομοτηνής

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Στην Κομοτηνή σήμερα, 2 Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, έπειτα από νόμιμη πρόσκληση και εισήγηση της Προέδρου του, Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚκαι υπηρέτησε τον Δήμο Κομοτηνής και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού με αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης εξέδωσε σε ένδειξη πένθους για τον θάνατό του το παρόν ψήφισμα με το οποίο

 α π ο φ ά σ ι σ ε     ο μ ό φ ω ν α

  • Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.
  • Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στην επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αιωνία του η Μνήμη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.