Την ιδρυση και λειτουργια κεντρου εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων στον Δημο Μαρωνειας – Σαπων

Και το ενδεχόμενο ανέγερσης στρατιωτικών κατοικιών συζήτησαν ο Ντίνος Χαριτόπουλος με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ

Στις Σάπες βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο των γιορτών προκειμένου να ευχηθεί στους ένστολους που υπηρετούν στην περιοχή.

Με την αφορμή της παρουσίας του ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ.Ντίνο Χαριτόπουλο με τον οποίο είχαν μία εποικοδομητική και εγκάρδια συνάντηση από την οποία διεφάνη ότι  θα συνεχίσουν τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία που έχουν αναπτύξει.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν η θεσμοθέτηση, ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου, εφόσον αυτό εξυπηρετεί τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε περίπτωση που έχει αποφασιστεί να ιδρυθούν νέα Κέντρα.  

Ακόμη ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Αρχηγό το θέμα της ανέγερσης στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες σε οικόπεδο, που ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται να παραχωρήσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την εξυπηρέτηση των στελεχών που υπηρετούν στις μονάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πως αυτές οι επιλογές από την Πολιτεία θα προσφέρουν ύψιστες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία σε οικονομικό, κοινωνικό και δημογραφικό επίπεδο. Τέλος, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το νέο έτος να φέρει υγεία, ασφάλεια και ευημερία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.