Την Αγορα της Κομοτηνης επισκεφτηκε ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

«Η Ροδόπη έχει αξία, οι άνθρωποι της αξίζουν μια σύγχρονη και αποτελεσματική πολιτική, αξίζουν να συμμετέχουν σε ένα κοινό όραμα για καλύτερες μέρες»

Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφτηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης μίλησε με καταστηματάρχες αλλά και πολίτες, για την κατάσταση της αγοράς αλλά και για τις ανησυχίες τους για το μέλλον. Άκουσε δε προβληματισμούς και την περιγραφή της κατάστασης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους επαγγελματίες της πόλης.

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, με την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, και  τώρα βγάζουμε κεφάλι» σημείωσε, υπενθυμίζοντας πως η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό της τοπικής αγοράς, με 96,5 εκατομμύρια να εισρέουν στη Ροδόπη για τη στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή, αλλά και των νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που προσπάθησαν να ξεκινήσουν μέσα στη δυσκολία.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφήνουμε πίσω μας την κρίση και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα» σημείωσε, γι’ αυτό και οι ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση συνοδεύονται και από ευχές από τα βάθη της καρδιάς του για καινούργιες επιτυχίες.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της καθεμιάς και του καθένα, να βοηθήσουμε την τοπική αγορά και να συμπαρασταθούμε στην τοπική κοινωνία» τόνισε, γιατί πραγματικά πιστεύει πως «Η Ροδόπη έχει αξία, οι άνθρωποι της αξίζουν μια σύγχρονη και αποτελεσματική πολιτική, αξίζουν να συμμετέχουν σε ένα κοινό όραμα για καλύτερες μέρες» ανέφερε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως οι αγώνες, η συνέπεια και η αποτελεσματική δράση μπορεί να διασφαλίσει κάτι τέτοιο.

Στο πλευρό του κ. Στυλιανίδη ήταν και η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, που μετέφερε το δικό της μήνυμα ενότητας και συμβολής για την ανάπτυξη του τόπου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.