Τηλεδιασκεψη Παυλου Γερουλανου με τον Ιλχαν Αχμετ

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο βουλευτής μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα επέστρεψε ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιλχάν Αχμέτ, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειας που είχε με την υγεία του. 

Πριν από 10 μέρες, ο βουλευτής ασθένησε και αφού έγινε η πρώτη πετυχημένη παρέμβαση στο νοσοκομείο Κομοτηνής, με τη διάγνωση του αυθόρμητου πνευμοθώρακα, πήρε σύντομα εξιτήριο. Στη συνέχεια αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των ιατρών του προκειμένου να προβεί σε ολιστική επέμβαση ώστε να αποφύγει υποτροπή στο μέλλον.  Έτσι, μετά από ένα επιτυχημένο χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε η επιθυμητή οριστική λύση.

Μη χάνοντας χρόνο, με την ανάκτηση των δυνάμεών του ο βουλευτής, λίγο πριν την «εκλογική μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με τον κ. Παύλο Γερουλάνο, κατόπιν αιτήματός του. 

Ο κ. Γερουλάνος μετέφερε στον κ. Ιλχάν Αχμέτ τις απόψεις του για την πορεία της χώρας καθώς και το όραμα και τις προγραμματικές του θέσεις για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης. 

Στην διάρκεια της συνομιλίας που  ήταν εξαιρετικά φιλική, ειλικρινής και εποικοδομητική, ο βουλευτής εξέφρασε στον κ. Γερουλάνο την άποψη ότι έχει μεγάλη σημασία για τη Μειονότητα, ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί να έχει μια πολιτική γραμμή που θα στηρίζει τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα  και θα δώσει μαζί με την κοινωνία αγώνα για την αποκατάσταση των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνει η περιοχή μας. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παύλο Γερουλάνο, πρώην υπουργό και δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής παράταξης στον Δήμο Αθηναίων, για το ευγενικό του αίτημα για την τηλεδιάσκεψη αυτή και του εύχομαι επιτυχία στους στόχους που έχει βάλει και καλό αγώνα, με  σύμπνοια και συντροφικότητα μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του» σημείωσε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, μη παραλείποντας να εκφράσει ευχαριστίες και προς όλους τους συμπολίτες «για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την υποστήριξη που μου δείξατε, τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όσο και τώρα που έχω επανέλθει πλήρως στα καθήκοντα μου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.