Τη νεα ΔΕΕΠ Ροδοπης παρουσιασε ο Γιαννης Τζαμπαζης

Αντιπρόεδροι της ΔΕΕΠ θα είναι ο Σταύρος Παντελής και ο Βαγγέλης Βαρζόπουλος,

Τα εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης, καθώς και τους προέδρους των τεσσάρων ΔΗΜΤΟ της Ροδόπης, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κ. Γιάννης Τζαμπάζης.

Η επόμενη διετία, σημείωσε, θα χαρακτηριστεί μια σειρά από εκλογές, που μπορεί να κρίνουν την τύχη της περιοχής για τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, ίσως και περισσότερα αν τα πρόσωπα που θα εκλεγούν θα στηρίξουν τον τόπο μας.

Έτσι τα εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης είναι οι:

Παντελής Σταύρος, Ευάγγελος Βαρζόπουλος, Βασίλειος Αμπαρτζίδης, Ιωάννης Τσαβδαρτζής, Αθηνά Ναβροζίδου, Μαρία Καζάκου, Μαρία Μπαχτσεβάνη,  Χαράλαμπος Παυλίδης, Ανδρονίκη Βέλκου και Αγγελική Δράκου, ενώ στην ΔΕΕΠ συμμετέχει ex officio η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης κ. Κωνσταντίνα Λεοντίδου.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι νέοι πρόεδροι των τεσσάρων ΔΗΜΤΟ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αρριανών Μπασή Αχμέτ Χαλήλ, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ιάσμου Αναστασία Μαρία Βακιάνη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής Βαγγέλης Σιαψαλάκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σαπών Δανιήλ Εμμανουηλίδης

Ο κ. Τζαμπαζης ζήτησε από όλους να υπάρχει σεβασμός και ευγένεια, και έτσι να εκφέρονται όλες οι απόψεις, γιατί θεωρεί πως αυτό που λείπει από την πολιτική σήμερα είναι η ουσία και η ευγένεια.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε κάποιες από τις θέσεις στη ΔΕΕΠ, με τους δύο αντιπροέδρους να είναι ο κ. Βαγγέλης Βαρζόπουλος και ο κ. Σταύρος Παντελής.

Στη θέση του γραμματέα τοποθετήθηκε ο κ. Χαράλαμπος Παυλίδης, και στη θέση ισότητας και γυναικείων θεμάτων θα βρίσκεται η κ. Μαρία Καζάκου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι επόμενες θέσεις στη ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Περισσότερα στην επόμενη έντυπη έκδοση του ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.