Θεοφανης Κωφιδης: «Συνεχιζω με ακλονητη προσηλωση ωστε στις 25 Ιουνιου η Ροδοπη μας να εχει το ιδιο χρωμα με την υπολοιπη Ελλαδα»

Η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης με τη ΝΔ επί του εκλογικού αποτελέσματος

«Το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών είναι χωρίς αμφιβολία ένας εκλογικός θρίαμβος για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο δεύτερος σε ψήφους υποψήφιος του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ροδόπη κ. Θεοφάνης Κωφίδης για να συμπληρώσει πως «αποτελεί την αφετηρία για να κάνει η χώρα μας επιτέλους το μεγάλο βήμα μπροστά».

«Ο κόσμος πείστηκε από τον ξεκάθαρο τρόπο που απευθύνθηκε η Παράταξη και ο Πρόεδρος στον ελληνικό λαό, σε όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε για να υπογραμμίσει πως «η ευημερία για την οποία όλοι μιλάνε, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα, είναι πλέον χειροπιαστός στόχος για την αυτοδύναμη Κυβέρνηση που θα προκύψει σε ένα μήνα από τώρα».

Ο ίδιος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τους πολίτες της Ροδόπης που όπως επεσήμανε «πίστεψαν σε εμένα φέρνοντάς με στη δεύτερη θέση, στηρίζοντας την προσπάθειά μου σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν υποψήφιος» δεσμευόμενος πως «θα συνεχίσω την προσπάθεια να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου, όπως φυσικά και σε όλο το λαό της Ροδόπης που προσδοκά να αλλάξει σημαντικά η εικόνα του νομού μας».

Ο κ.Κωφίδης αναφέρθηκε και στην «αρνητική εξαίρεση» όπως την χαρακτήρισε της Ροδόπης στον πολιτικό χάρτη της χώρας, εκφράζοντας την απογοήτευση και την στεναχώρια του, για να τονίσει ωστόσο πως «δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε αυτό το αποτέλεσμα ως μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει».

«Και μπορεί και θέλουμε να αλλάξει» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «γι’ αυτό όμως πρέπει τώρα, όχι αύριο, να δούμε τι πήγε στραβά, τι έφταιξε».

«Όλοι μας, τοπικοί παράγοντες, Πολιτεία, εκπρόσωποι της Ροδόπης στα κέντρα εξουσίας, Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, κομματικά στελέχη εδώ και στο κέντρο, οφείλουμε να σκύψουμε σε βάθος και να δούμε τα προβλήματα, να δούμε τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα για τη Ροδόπη. Ότι αν πραγματικά κατανοήσουμε όλα τα αίτια – και όχι μόνο τους εξωγενείς παράγοντες – αν θέσουμε συγκεκριμένους στόχους και αν συνθέσουμε τις δυνάμεις μας, τότε θα πετύχουμε αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας» ανέφερε για να καταλήξει υπογραμμίζοντας πως «δε θέλω να αφήσω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα συνεχίσω σε αυτό ακριβώς το πνεύμα, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που αξίζουμε. Για να φέρουμε και στην περιοχή μας την ισόρροπη ανάπτυξη και προοπτική. Πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά και συντονισμένα. Συνεχίζω με ακλόνητη προσήλωση ώστε στις 25 Ιουνίου η Ροδόπη μας να έχει το ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη Ελλάδα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.