Τετ α τετ Ιλχαν Αχμετ και Μιλτιαδη Βαρβιτσιωτη

Θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα στο επίκεντρο της συζήτησης

Τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών επισκέφθηκε στο γραφείο του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής κ. Ιλχάν Αχμέτ.
H συζήτηση επικεντρώθηκε όχι μόνο στις πρόσφατες ελληνοτουρκικές εξελίξεις αλλά και σε ευρωπαϊκά θέματα με τον βουλευτή να μεταφέρει τις απόψεις του με γνώμονα τη διασφάλιση της ειρήνης και τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο σε μια κομβική στιγμή για την Ευρώπη.

Ευχαριστώντας τον αν. υπουργό για την ευγενική υποδοχή του ο κ. Ιλχάν Αχμέτ επεσήμανε: «ως βουλευτής και μέλος της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία, στην παρούσα συγκυρία, να εκφράσω τις απόψεις μου για τη σημασία της ειρήνης και τη διασφάλιση της συνέχισης των σχέσεων καλής γειτονίας με την Τουρκία στο πλαίσιο του Διεθνούς δικαίου».

«Συζητήσαμε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται αποκλιμάκωση της έντασης και σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου σε περιβάλλον ειρήνης και καλής γειτονίας με την Τουρκία», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.