Τεσσερις οι αποφοιτοι του ΔΠΘ στη συνθεση της νεας κυβερνησης

Στάθης Κωνσταντινίδης, Παύλος Μαρινάκης, Αλεξάνδρα Σδούκου και Διονύσης Σταμενίτης έχουν λάβει πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο από το πανεπιστήμιο

Τέσσερις «εκπροσώπους» έχει το ΔΠΘ στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, με τους τρεις από αυτούς να προέρχονται από την Νομική Κομοτηνής.

Αυτοί είναι η κ. Αλεξάνδρα Σδούκου νέα υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), η οποία σπούδασε Νομική στην Κομοτηνή στο ΔΠΘ.

Πτυχίο της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Νομικής του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του ΔΠΘ, κατέχει ο νέος Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, με τη Διδακτορική διατριβή του να έχει τίτλο «Η συνάφεια στην ποινική δίκη»

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είναι και ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, και γραμματέας της ΝΔ, κ. Παύλος Μαρινάκης.

Τέλος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Περιβαλλοντική Πολιτική και Ανάπτυξη» της Σχολής Γεωπονίας και Δασολογίας του ΔΠΘ είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Διονύσης Σταμενίτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.