Τεσσερα τα εκλογικα κεντρα για τις εκλογες στη ΔΕΕΠ Ροδοπης

Ένα σε κάθε δήμο

Τα εκλογικά κέντρα, που θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη των προσώπων που θα αποτελέσουν τα όργανα διοίκησης στις κατά τόπους οργανώσεις της ΝΔ στο νομό γνωστοποίησε η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Μία κάλπη θα στηθεί σε κάθε ένα από τους δήμους της Ροδόπης. Συγκεκριμένα για τη ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής η κάλπη θα στηθεί στο Κτίριο της ΠΕ Ροδόπης, Αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης», 1ος όροφος. Για τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ιάσμου, το εκλογικό κέντρο ορίστηκε στο ΚΕΠ Δήμου Ιάσμου, Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη, Ιάσμος.

Στη ΔΗΜΤΟ Μαρωνείας-Σαπών, τα μέλη θα ψηφίσουν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στις Σάπες. Τέλος για τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Αρριανών η κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχείο της Φιλλύρας.

Να θυμίσουμε ότι οι Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Οι κάλπες αναμένεται να ανοίξουν στις 8:00 το πρωί και να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα. Τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας (nd.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.