Τα πρωτα μηνυματα των υποψηφιων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ροδοπη

Ιλχάν Αχμέτ, Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Μανανάς, Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού και Ευαγγελία Μουτουσίδου οι πέντε του ψηφοδελτίου σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Το «πράσινο φως» έλαβε το 82% των ονομάτων, που αναμένεται να «στελεχώσουν» τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις επικείμενες εθνικές εκλογές στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που συνεδρίαση το μεσημέρι της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους 341, εκ των συνολικά 400 υποψηφίων που θα δώσουν την μάχη των εθνικών εκλογών και τα πέντα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Ροδόπης, το οποίο δεν έκρυβε εκπλήξεις σε σχέση με τις πληροφορίες του προηγούμενου διαστήματος.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις στην μάχη του «σταυρού» από πλευράς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη θα «πέσουν» ο εν ενεργεία βουλευτής κ.Ιλχάν Αχμέτ, ο κ.Γιώργος Μανανάς, ο κ.Γιώργος Πεταλωτής, η κ.Σιμπέλ Μουσταφάογλου και η κ.Ευαγγελία Μουτουσίδου.

Την ανακοίνωση των υποψηφιότητων ακολούθησαν τα πρώτα μηνύματα από πλευράς των υποψηφίων βουλευτών στη Ροδόπη αλλά και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ.Νότη Χαραλαμπίδη ο οποίος ευχήθηκα ολόψυχα στο σύνολο των υποψηφίων «καλή δύναμη και καλό αγώνα».

Ιλχάν Αχμέτ: «Η επόμενη ημέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα για την Ροδόπη»

«Η επόμενη μέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα για την Ροδόπη» τόνισε σε μήνυμά του ο εν ενεργεία βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος κ.Ιλχάν Αχμέτ, υπογραμμίζοντας πως « κάναμε όσο υποσχεθήκαμε και τώρα προχωράμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία για το κοινό μας μέλλον». «Φιλοδοξία μου να αποτελώ για την Θράκη τον σταθερό πόλο Ειρήνης,  Δημοκρατίας και Κοινωνικής Προόδου» κατέληξε.

Γιώργος Πεταλωτής: «Προσδοκώ να εκπροσωπήσω και πάλι στη Βουλή τους συμπολίτες μου»

Στο πρώτο του μήνυμα ως υποψήφιος βουλευτής στη Ροδόπη και επίσημα ο κ. Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στην ανακοίνωση των ονομάτων έκανε λόγο για «εκατοντάδες συνειδητοποιημένους πολίτες που θέτουν το όνομα, τις δυνάμεις και την ψυχή τους στη διάθεση όχι απλώς ενός κόμματος, αλλά στη λειτουργία του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού συστήματος».

«Ανεξάρτητα από την προέλευση, την οπτική και το υπόβαθρο του καθενός, όλοι όσοι ανακοινωθήκαμε σήμερα, όσοι θα ακολουθήσουν, αλλά και όσοι ζήτησαν να είναι υποψήφιοι αλλά για διάφορους λόγους δεν περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια, γνωρίζουμε ότι θα εκλεγεί ένα περιορισμένο ποσοστό. Πολλοί δε από όσους έχουμε κοινοβουλευτική εμπειρία, αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά τις δυσκολίες της επόμενης μέρας και την ανάγκη να συγκροτηθεί μια στέρεη, μαχητική και συνεπής Κοινοβουλευτική Ομάδα, με πορεία ευθύνης για τη χώρα, χωρίς παζάρια, μετακινήσεις και αμοραλισμό» ανέφερε ενώ εξειδικεύοντας στην Ροδόπη όπως υπογράμμισε «προσδοκώ να εκπροσωπήσω και πάλι στη Βουλή τους συμπολίτες μου, που με επέλεξαν πολλές φορές σε πολλά επίπεδα, ακόμη και με κομματικές υπερβάσεις».

«Το έλλειμμα της πολιτικής παρουσίας του χώρου μας πρέπει να αναπληρωθεί, έτσι ώστε οι ερχόμενες εκλογές να αποδώσουν εκπροσώπους της Ροδόπης στη Βουλή, που να σκέφτονται αιχμηρά, να ακούγονται στην κεντρική πολιτική σκηνή δυναμικά και να δρουν με αρχές και αξίες πολιτικής συνέπειας, υπευθυνότητας και στο πνεύμα της προοδευτικής μας παράταξης» πρόσθεσε επισημαίνοντας πως «αυτή η ανάγκη ενίσχυσης της Ροδόπης μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και υπό νέες συνθήκες, με οδηγεί να πορευθώ και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με σεβασμό στους συνυποψήφιους μου και τον αγώνα που κάνουν, με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές μου, την θεώρησή μου για την πολιτική και την συμβολή της στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου».

Γιώργος Μανανάς: «Μαζί για την μεγάλη νίκη»

«Η μάχη ξεκινάει τώρα» έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Γιώργος Μανανάς γνωστοποιώντας την ανακοίνωση των πρώτων ψηφοδελτίων. «Πάμε δυνατά! Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού είναι κίνημα ΛΑΟΥ! Πρώτο κόμμα στη Ροδόπη!» επισημαίνοντας πως «η μάχη ξεκινάει» για ένα «ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή ώστε να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί». «Μαζί για την μεγάλη νίκη» κατέληξε.

Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού: «Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να ξαναφέρουμε την ελπίδα»

Με μια φωτογραφία και ένα σύντομο μήνυμα γνωστοποίησε και επισήμως την υποψηφιότητά της στην Ροδόπη η κ. Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού στέλνοντας μήνυμα ενότητας. «Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στους κουρασμένους και οικονομικά απελπισμένους πολίτες» ζητώντας την στήριξη των συμπολιτών «για να κερδίσουμε αυτήν την μάχη για ένα καλύτερο αύριο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.