Τα μυστηρια της ΔΕΥΑΚ

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση, που ζητά ενημέρωση για τα οικονομικά πεπραγμένα, αλλά και τη σημερινή κατάσταση της εταιρείας

Αναβλήθηκε, για επόμενο δημοτικό συμβούλιο, η αντιπαράθεση για το θέμα της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, λόγω απουσίας του προέδρου της κ. Στράτου Τσακιρίδη, με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να ζητούν ενημέρωση για όλα τα οικονομικά στοιχεία της Επιχείρησης.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» κ. Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος σημείωσε πως έχουν πολλές απορίες για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ, από τις προσλήψεις για τρίμηνα, την γενικότερη οικονομική κατάσταση, για την οποία δεν υπάρχει εικόνα γιατί έχουν χρόνια να εκδοθούν Ισολογισμοί,  αλλά και τις αποφάσεις για αναθέσεις στα ΜΜΕ.

Παρόμοια αιτήματα υπήρξαν από τον κ. Γιώργο Λουτατίδη της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής» αλλά και τον κ. Κώστα Καραΐσκο του «Σπάρτακου», με τον πρώτο μάλιστα να τονίζει πως ακόμα και χωρίς τους ισολογισμούς, θα μπορούσαν να δοθούν κάποια στοιχεία, ώστε να αποκτήσουν μια εικόνα για το τι γίνεται.

Λόγω απουσίας του κ.  Τσακιρίδη, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα, όμως ζητήθηκε να έρθει σαν θέμα το ζήτημα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν υπεύθυνα από τον Πρόεδρο σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΚ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.