Τα μελη και την φιλοσοφια της παραταξης «Μαζι» παρουσιασε ο υποψηφιος Δημαρχος Ιασμου Τζανερ Ιμαμ

Δηλώνοντας σίγουρος για την επίτευξη των στόχων της θετικής του ατζέντας, με δουλειά, όραμα, σχεδιασμό, ευθύνη και εμπιστοσύνη

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου καθώς και το σύνολο των 157 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Μαζί» με την οποία διεκδικεί την εκλογή του στην διοίκηση του Δήμου Ιάσμου παρουσίασε σε πανηγυρικό κλίμα, το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ.Τζανέρ Ιμάμ.

Ενώπιον των υποψηφίων καθώς και πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Ιάσμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος «κήρυξε» την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα, που σύμφωνα με τον ίδιο αντιστοιχεί στην ανάγκη υπενθύμισης των όσων έζησαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην εκκίνηση της προσπάθειας ώστε ο Δήμος Ιάσμου να ξαναχτιστεί από την αρχή, με στέρεα υλικά από τους ανθρώπους του τόπου, που ζουν, πονούν και λατρεύουν τον τόπο τους και κυρίως συνδέουν το μέλλον τους με αυτόν.

Στην λογική αυτή το όνομα της παράταξης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «Μαζί» που συμβολίζει την κοινή προσπάθεια, όπως συμβολίζεται και στο λογότυπο του συνδυασμού που αποτελείται από δύο φιγούρες που ενώνουν τα χέρια τους και οι οποίες συμβολίζουν τον κεντρικό στόχο της παράταξης ήτοι την ένωση δυνάμεων και την επίτευξη της ειρηνικής συμβίωσης όλων των δημοτών, μέσα σε τρία ορθογώνια παραλληλόγραμμα που συμβολίζουν τις δημοτικές κοινότητες Αμαξάδων, Σώστου και Ιάσμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης απηύθυνε δριμύ κατηγορώ για τα όσα έλαβαν χώρα στον Δήμο Ιάσμου τα προηγούμενα χρόνια, κάνοντας λόγο για έναν δήμο ακέφαλο, χωρίς πυξίδα, τον οποίο και δεν υπολογίζει κανείς, όντας πλέον απαξιωμένος στην συνείδηση του κόσμου, για να καταγγείλει πως άνθρωποι οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτόν τον «όλεθρο», όπως τον χαρακτήρισε, σήμερα να προτείνονται ως σωτήρες.

Ο ίδιος κάλεσε τους παρευρισκομένους να κοιτάξουν μπροστά και να συμβάλλουν στο μέλλον του Δήμου Ιάσμου, ειδικά τη νέα γενιά, ώστε όπως τόνισε ο Δήμος Ιάσμου να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής, να αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να μην παλεύει για τα αυτονόητα, αλλά να δημιουργεί ευκαιρίες κα θέσεις εργασίας. Να γίνει ένας δήμος που θα προσελκύει επενδύσεις και οι άνθρωποι του οποίου δεν θα μένουν μόνο εδώ, αλλά θα δούμε και όσους τον εγκατέλειψαν να επιστρέφουν.

Η παράταξη «Μαζί» η τελευταία ευκαιρία του Δήμου Ιάσμου

Μάλιστα χαρακτήρισε την παράταξη «Μαζί» ως την τελευταία ευκαιρία αυτού του τόπου, δηλώνοντας την βεβαιότητά του πως όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν, με πολύ δουλειά, όραμα, σχεδιασμό και κυρίως με ευθύνη και εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιάσμου το μέλλον του Δήμου θα είναι ο οδηγός του συνόλου των μελών της παράταξης, αλλά και των πολιτών ο λόγος των οποίων πλέον  θα έχει αξία. Για τον σκοπό αυτό το αμέσως επόμενο διάστημα όπως έκανε γνωστό μαζί με τους συνεργάτες του θα επισκεφθούν κάθε οικισμό  του Δήμου και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες, ειδικά με τους εκπροσώπους της νέας γενιάς, τους οποίους κάλεσε να πάρουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους, δηλώνοντας παρών.

Κλείνοντας κάλεσε σε κοινή συστράτευση στην μάχη για την επόμενη ημέρα του Δήμου Ιάσμου, αφήνοντας πίσω όλους όσους ακόμα και σήμερα επιδιώκουν να τον βλάψουν, προτάσσοντας την θετική ατζέντα και τον από κοινού βηματισμό προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.