Τα ανοιχτα ζητηματα της ΕΤΑΔ στην Ροδοπη εθεσε ο Ε.Στυλιανιδης στον Π.Μπαλωμενο

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ ζήτησε την άμεση αποκατάσταση και αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Κομοτηνής καθώς και των παραλιών και του Camping Φαναρίου

Συναντήσεις εργασίας είχε τις τελευταίες μέρες ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης δίδοντας πρακτική συνέχεια στις επισκέψεις του Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη και του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα ο βουλευτής Ροδόπης συναντήθηκε για τα θέματα της ΒΙΠΕ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΒΑ κ. Θάνο Ψαθά ο οποίος επισκέφθηκε την Κομοτηνή. Σε γεύμα εργασίας που του παρέθεσε του υπέβαλε υπομνήματα τόσο για την επίλυση ζητημάτων υποδομών και υπηρεσιών της ΒΙΠΕ όσο και ειδικότερα θέματα των επιχειρήσεων.

Επίσης στο γραφείο του στην Αθήνα ο κ.Στυλιανίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον νέο εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Μπαλωμένο στον οποίο έθεσε αναλυτικά τα ζητήματα της Ροδόπης. Συγκεκριμένα ζήτησε την αποκατάσταση και αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Κομοτηνής, την αξιοποίηση και έγκαιρη εκμετάλλευση των παραλιών του Φαναρίου, την ανάπτυξη και ανάδειξη του campign Φαναρίου και φυσικά την αξιοποίηση του κτήματος Ιμέρου. Ο κ. Μπαλωμένος δεσμεύτηκε να προωθήσει τα θέματα, ενώ ο Βουλευτής Ροδόπης του παρέδωσε βίντεο και φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί.

Επίσης τις μέρες αυτές ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ με απόφαση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη ορίστηκε εισηγητής της ΝΔ στην Επιτροπή Θεσμών για τα θέματα παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντας τις προσπάθειες θεσμικής και τεχνολογικής προσπάθειας που κάνει η Κυβέρνηση για τα θέματα Κυβερνοασφάλειας.–

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.