Τα ακινητα με καταστηματα σε Εργατικες Κικιδιου και υποσταθμου ΔΕΗ θελει ο Δημος Κομοτηνης

Για να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση συλλόγων που εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς

Την παραχώρηση εννέα καταστημάτων και δύο αιθουσών, που βρίσκονται στις εργατικές κατοικίες Κικιδίου και του Υποσταθμού της ΔΕΗ, και τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια, θα αιτηθεί από την ΔΥΠΑ ο Δήμος Κομοτηνής, για να καλύψει τις ανάγκες στέγασης συλλόγων.

Το αίτημα ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, μιας και για να προχωρήσει η παραχώρηση, πρέπει να εκδοθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία να αιτείται την παραχώρηση των χώρων προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει για την στέγαση συλλόγων της περιοχής οι οποίοι εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς.

Από τα προαναφερθέντα ακίνητα, τα τέσσερα καταστήματα και η μία αίθουσα, βρίσκονται στην περιοχή του Κικιδίου του Δήμου Κομοτηνής συνολικού εμβαδού 363,62 τ.μ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για Τρία καταστήματα 49,50 τ.μ., ένα κατάστημα 67 τ.μ. και μία αίθουσα 148,12 τ.μ. (ισόγειο, πατάρι και υπόγειο).

Περαιτέρω, στην περιοχή του Υποσταθμού της ΔΕΗ βρίσκονται πέντε καταστήματα και μία αίθουσα, συνολικού εμβαδού 255,25 τ.μ. Τα πέντε ισόγεια καταστήματα είναι 33 τ.μ. το καθένα και μία αίθουσα είναι 90,25 τ.μ..

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.