Συζητηση σε επιπεδο πολιτικων αρχηγων την Πεμπτη ζητησε ο Μητσοτακης

«Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής» δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη για τις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη

Σε συζήτηση καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς την Πέμπτη στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με θέμα τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την συνάντηση έκανε γνωστή κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος από σχετική ερώτηση απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

«Ατυχής έκφραση το “επικίνδυνος άνθρωπος” της Μενδώνη για Λιγνάδη»

«Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός όπως αυτός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη, είναι καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείσα σχετικά με την τοποθέτηση της Υπουργού Πολιτισμού ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος η κα Πελώνη απάντησε πως «ήταν μια ατυχής έκφραση, αυτό το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Νέο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, η Αριστοτελία Πελώνη γνωστοποίησε πως δρομολογείται η υλοποίηση ενός νέου προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» που θα παρέχει επιδότηση για διάστημα 8 μηνών, μεγάλου μέρους της δόσης επιχειρηματικών δανείων, που θα φτάνει στο 90% για συνεπείς δανειολήπτες και έως το 80% της δόσης για μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Επιλέξιμες θα είναι μεσαίες, μικρές, πολύ μικρές και ατομικές επιχειρήσεις, καθώς και ελεύθεροι επιχειρηματίες που έχουν αποδεδειγμένα πληγεί από την πανδημία και πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και περιουσιακά κριτήρια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.