Συσκεψη στην Περιφερεια για την πορεια των εργων στην ΠΕ Ροδοπης

Δέσμευση 5 εκατ. διασφαλίζουν τη συνέχιση ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων, κοπής χόρτων και κλαδιών, συντηρήσεων ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού ρεμάτων

Έργα ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων, κοπή χόρτων και κλαδιών, συντηρήσεων ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού ρεμάτων ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα την Περιφέρειας ΑΜΘ υπό τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο για την πορεία όλων των έργων των βασικών συντηρήσεων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Όπως εκτέθηκε κατά τη σύσκεψη, αυτή τη στιγμή εκτελούνται έργα προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ ενώ δεσμεύτηκαν άλλα 5 εκ. ευρώ για τη συνέχεια των έργων αυτών.

Επίσης ολοκληρώθηκε η ωρίμανση του έργου «ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Ίασμος – Κοπτερό» συνολικού προϋπολογισμού 4,8 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 4,1 αφορούν τα έργα οδοποιίας και ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησής του.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού καθώς και στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.