ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Σε εξελιξη πανελλαδικη συνδιασκεψη των «6+6»

Αποφασίζουν την παραμονή τους ή όχι στο κόμμα

Ημέρα αποφάσεων θεωρείται η σημερινή για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καθώς, συνεδριάζουν τα μέλη της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, ώστε να αποφασίσουν για την παραμονή του ή όχι στο κόμμα.

Στον απόηχο αποχωρήσεων στελεχών αλλά και μελών του κόμματος μετά τις συνθήκες που δρομολόγησε η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η πανελλαδική συνδιάσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί με διευρυμένη σύνθεση -μέσω τηλεδιάσκεψης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανέβαλε πρωτοβουλίες προκειμένου να αποφευχθούν νέες διασπάσεις, προχωρώντας σε μπαράζ επαφών (με τους κ.κ. Διονύση Τεμπονέρα, Νάσο Ηλιόπουλο, Στέφανο Κασσελάκη).

Νέα κόντρα Πολάκη – Αναγνωστοπούλου

Την ίδια ώρα χθες Σάββατο νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Σίας Αναγνωστοπούλου, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της δεύτερης.

Ειδικότερα ο βουλευτής Χανίων και Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε στα όσα είχε πει εναντίον του προ ημερών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δε μπορεί η ίδια να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν αποδέχτηκε η ίδια θέση ευθύνης στην Κ.Ο. του κόμματος.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα.

Σία Αναγνωστοπούλου: Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες δικές του φάσεις

Με ανάρτησή της μέσω Facebook απάντησε και η Σία Αναγνωστοπούλου στον Παύλο Πολάκη γράφοντας πως «Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση. Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.