ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδοπης: Ωμος εκβιασμος τα λεγομενα της Ντ. Μπακογιαννη στον ορεινο ογκο

«Η ΝΔ προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή μας σε άλλες σκοτεινές εποχές»

Ωμό εκβιασμό χαρακτηρίζει τα λεγόμενα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη κατά την περιοδεία της στα χωριά του ορεινού όγκου της Ροδόπης, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης. Παράλληλα κατηγορεί τη ΝΔ πως με ΚΥΠΑτζίδικες διαρροές προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή μας σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης τονίζει:

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε για μέρες τον κόσμο της μειονότητας και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αγνοήσει την ψήφο 20.000 Ελλήνων πολιτών, επενδύοντας στην ένταση και την πόλωση, η κα Μπακογιάννη επισκέπτεται τη Ροδόπη και τα χωριά του ορεινού όγκου, για να τους δείξει τα «ευγενή αισθήματά» της. Τόσο ευγενή που συνοδεύονται με τη φράση: “αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω”. Ωμός εκβιασμός..;

Με αυτές τις πρακτικές και τις ΚΥΠατζίδικες διαρροές περί “πληροφοριών” και δήθεν “μυστικών επισκέψεων” Τούρκων αξιωματούχων, προσπαθεί η ΝΔ να γυρίσει την περιοχή μας σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Οφείλουμε όμως να υπενθυμίσουμε δύο πράγματα: ότι Υπουργός Εξωτερικών κατά την διάρκεια των γεγονότων του ‘90 ήταν ο κ. Σαμαράς καθώς και ότι το πόρισμα της πλειοψηφίας της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ έμεινε γράμμα κενό – γι’ αυτό και πάει πολύ να ασκεί κριτική η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.