ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδοπης: «Ο κ. Μητσοτακης επιβεβαιωνει την αλαζονεια με την οποια βλεπει οχι μονο τους ψηφοφορους της μουσουλμανικης μειονοτητας, αλλα καθε πολιτη που δεν τον ψηφισε»

Το σχόλιο της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος για τα περί παρέμβασης του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίου στη Ροδόπη

Το δικό του σχόλιο για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «ροζ» της Ροδόπης στον εκλογικό χάρτη παραθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε» επισημαίνει η νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος και συμπληρώνει:

«Αν ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά (όπως φάνηκε) στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020».

«Αντ’ αυτού επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής.

Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί του» τονίζει κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.